x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CUPA UEFA - Sepsi, învins de Contra

CUPA UEFA - Sepsi, învins de Contra

de Ionut Paduraru    |    08 Mar 2008   •   00:00
CUPA UEFA - Sepsi, învins de Contra

Echipa lui Cosmin Contra continuă să uimească în Cupa UEFA. În prima manşă din optimile de finală, Getafe a învins în deplasare pe Benfica, scor 2-1, şi a devenit favorită pentru  calificarea în sferturi.

Echipa lui Cosmin Contra continuă să uimească în Cupa UEFA. În prima manşă din optimile de finală, Getafe a învins în deplasare pe Benfica, scor 2-1, şi a devenit favorită pentru  calificarea în sferturi.

 

 

Contra a fost integralist la Getafe, ca şi Lazlo Sepsi la Benfica. Lusitanii au jucat în inferioritate numerică aproape tot meciul, Cardozo fiind eliminat încă din minutul 9. Iniţial folosit pe postul său obişnuit, fundaş stânga, Sepsi a trecut din acel moment la închidere, având o evoluţie apreciată de presa portugheză. “Sepsi este unul dintre elementele pozitive ale echipei şi merită mai mult. El a dovedit că are valoare şi, chiar dacă a venit de curând timp la Benfica, s-a adaptat rapid. Sepsi a fost unul dintre cei mai utili jucători ai echipei, chiar dacă în prima parte a fost mai şters. A avut şi două şanse bune de gol”, a notat publicaţia Correio da Manha.

 

 

Şi Fiorentina, fără Adrian Mutu, accidentat, este aproape de sferturi după 2-0 pe teren propriu cu Everton. Atacantul român a comentat partida pentru Kanal D, declarând cu această ocazie că a început deja alergările uşoare, dar că nu va putea juca nici în returul cu Everton, de la 12 martie.

 

 

DECISIV. Cu un picior în sferturi se află deja Bayern München, care i-a aplicat o corecţie severă, în deplasare, lui Anderlecht. Bavarezii s-au impus cu 5-0, gazdele evoluând în inferioritate numerică din minutul 43. Mari favorite la calificare, după rezultatele de joi, mai sunt Olympique Marseille în faţa lui Zenit Sankt Petersburg, PSV Eindhoven în faţa lui Tottenham şi Glasgow Rangers în faţa lui Werder Bremen.

ionut.paduraru@jurnalul.ro

 

 

 

 

Optimi de finală – prima manşă

 

 

Anderlecht – Bayern München  0-5

Altintop ’9, Toni ’45+1, Podolski ’57, Klose ’67, Ribery ’86

Fiorentina – Everton     2-0

Kuzmanovic ’70, Montolivo ’81

Marseille – Zenit St. Petersburg            3-1

Cisse ’37, ’55, Niang ’48/ Arşavin ’82

Rangers – Werder Bremen       2-0

Cousin ’45, Davis ’48

Bolton – Sporting         1-1

Mccann ’25/ Vukcevic ’69

Bayer Leverkusen – Hamburg   1-0

Gekas ’76

Tottenham – PSV Eindhoven    0-1

Farfan ’34

Benfica – Getafe           1-2

Mantorras ’76/ Red ’25, Hernandez ’67

Manşa retur va avea loc la 12 şi 13 martie.

×
Subiecte în articol: sport