x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cupa UEFA - Spania face legea

Cupa UEFA - Spania face legea

de Ionut Paduraru    |    28 Apr 2007   •   00:00
Cupa UEFA  - Spania face legea

Această ediţie se îndreaptă spre o finală sută la sută iberică după ce Werder Bremen, singura formaţie din afara Spaniei rămasă în competiţie, a fost învinsă în prima manşă cu 3-0 de Espanol Barcelona.

Espanol s-a impus pe teren propriu prin golurile marcate de Moises (’20), Pandiani (’50) şi Coro (’88), oaspeţii jucând din minutul 58 în inferioritate numerică, după eliminarea portarului Wiese. Cu toate acestea, tehnicianul catalanilor, Ernesto Valverde, îşi îndeamnă elevii la prudenţă. "Am obţinut un rezultat mare împotriva unei echipe excelente, dar nimic nu este hotărât. Nu vrem să fim foarte încrezători, deoarece ştim că va fi extrem de dificil în meciul retur", a spus Valverde. Totuşi, antrenorul germanilor, Thomas Schaaf, este conştient că numai o minune ar mai duce-o pe Werder în finală. "Am făcut prea multe greşeli. Va trebui să jucăm incredibil şi să facem un efort uriaş în meciul retur, dar ştim că putem întoarce un astfel de rezultat", a spus Schaaf.

SURPRIZĂ. În cea de-a două semifinală, Osasuna a învins-o cu 1-0 pe deţinătoarea trofeului, FC Sevilla, prin golul marcat de Soldado, în minutul 55. "Rezultatul este bun, dar dacă vrem să ajungem în finală trebuie să jucăm la fel şi la Sevilla. Meciul retur va fi foarte dificil, dar dacă vom înscrie un gol, ei vor trebui să marcheze trei", a spus antrenorul Osasunei, Jose Angel Ziganda. "Calificarea este deschisă total. Ei conduc cu un gol, dar noi avem avantajul terenului propriu", a declarat şi Juande Ramos, tehnicianul Sevillei.

×
Subiecte în articol: sport