x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Daniel Pancu: Cecenia? Ultima provocare a carierei!

Daniel Pancu: Cecenia? Ultima provocare a carierei!

de Ovidiu Ciutescu    |    03 Iul 2008   •   00:00
Daniel Pancu: Cecenia? Ultima provocare a carierei!

14:05 • Daniel Pancu susţine că transferul la Terek Groznyi nu s-a perfectat, dar cel mai probabil va semna un contract pe două sezoane. Transferul în Cecenia ar putea fi "ultima provocare" din cariera de jucător profesionist.

Daniel Pancu susţine că transferul la Terek Groznyi nu s-a perfectat, dar cel mai probabil va semna un contract pe două sezoane. Transferul în Cecenia ar putea fi "ultima provocare" din cariera de jucător profesionist.

AVENTURĂ. "Plec în Cecenia, încă nu am semnat, dar, cel mai probabil, vom parafa un contract pe doi ani. Este un campionat puternic şi poate este ultima provocare pentru mine. Eu ştiu că acolo este o zonă liniştită. Oricum, eu mă tem doar de Dumnezeu. Am avut oferte şi mai bune, dar am ales să merg acolo. La vîrsta mea oferta este foarte bună", spune Daniel Pancu. Rapidistul spune că nu a vorbit cu Florentin Petre despre clubul la care vor evolua amîndoi: "Nu am discutat, dar o voi face. Dacă nu era niciun român acolo, poate că nu mă duceam nici eu". Jucătorul a mai precizat că mai avea loc la Rapid, dar la echipa giuleşteană trebuie să îşi facă loc fotbaliştii tineri: "La Rapid începe o nouă eră cu Dobroiu, Răduţă şi Herea. Nu am simţit neapărat că nu sunt dorit, dar la început m-a dorit şi domnul Peseiro, iar acum, spre sfârşit, mai mult conducerea. Cu siguranţă mai era loc şi pentru mine la Rapid". Echipa rusă Terek Groznîi este nou-promovată în prima ligă şi ocupă în prezent locul 9, după disputarea a zece partide.

×
Subiecte în articol: sport