x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport David, sub vraja fortelor oculte

David, sub vraja fortelor oculte

01 Iul 2004   •   00:00

Ziaristii englezi au descoperit de ce David Beckham a ratat o lovitura de departajare in sfertul de finala cu Portugalia.

IONUT PADURARU

Cotidianul The Sun scrie ca motivul ratarii nu a fost nici starea deplorabila a punctului de la 11 metri a stadionului Da Luz din Lisabona, unde s-a jucat meciul, si nici conditia fizica slaba, datorata antrenamentelor necorespunzatoare facute la echipa de club, Real Madrid, asa cum afirmase Beckham.

INFLUENTE. Nici mai mult, nici mai putin, capitanul nationalei Angliei a fost influentat de undele telepatice negative trimise de un celebru medium, Uri Geller. Acesta, recunoscut pentru capabilitatea de a indoi linguri doar cu puterea gandului, se afla in tribunele stadionului Da Luz, incercand sa le transmita energii pozitive elevilor lui Sven Goran Eriksson. Dar Geller a gresit la faza primei lovituri de departajare, executata de Beckham, asa incat balonul a trecut mult peste poarta portugheza.

ACUZATII. Nici Rebecca Loos, care a declarat in urma cu ceva timp ca a avut o aventura amoroasa cu Beckham, nu a scapat de acuzatiile suporterilor englezi. Ea a ras insa cand a auzit ca exista si oameni care o invinuiesc pentru penalty-urile ratate in ultimul timp de capitanul Angliei, spunand ca aventura lor a iesit la iveala mult dupa ce forma lui Beckham a inceput sa scada.

A atras mania fanilor

Un portret al fotbalistului David Beckham, expus la Londra, a fost vandalizat de un suporter furios. Suparat din cauza celor doua penalty-uri ratate de Beckham la Euro 2004, acesta a scris "you loosers" (ratatilor) pe fotografia capitanului reprezentativei Angliei. De asemenea, pe un alt zid al acestei expozitii era scris un mesaj dedicat arbitrului Urs Meier, acuzat de suporterii englezi ca le-a defavorizat echipa nationala in sfertul de finala cu Portugalia. Aceasta expozitie foto, deschisa cu ocazia centenarului FIFA, este consacrata unui numar de 125 de jucatori care au marcat istoria fotbalului mondial.
×
Subiecte în articol: sport