x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport De cinci ani se aşteaptă Victoria

De cinci ani se aşteaptă Victoria

de Ionut Paduraru    |    14 Sep 2007   •   00:00
De cinci ani se aşteaptă Victoria
Sursa foto: MARIN RAICA/

Steliştii nici nu mai ştiu cum arată o victorie cu Rapidul in Ghencea. Din jucătorii care invingeau cu 2-1 in 2002, doar Rădoi se mai află in lotul actual, dar este accidentat şi nu poate juca duminică.

STEAUA - RAPID - Mai sunt două zile

Steliştii nici nu mai ştiu cum arată o victorie cu Rapidul in Ghencea. Din jucătorii care invingeau cu 2-1 in 2002, doar Rădoi se mai află in lotul actual, dar este accidentat şi nu poate juca duminică.

Infrănţi in ultima etapă de Unirea Urziceni, elevii lui Gică Hagi vor să se revanşeze in faţa fanilor in meciul cu Rapid, una dintre contracandidatele la căştigarea titlului. In afară de miza pentru acest campionat, steliştii vor să mai depăşească un complex, după ce nu s-au mai impus de cinci ani pe teren propriu in faţa giuleştenilor. Ultima oară s-a intămplat la 27 octombrie 2002, cănd Steaua a căştigat cu 2-1. De atunci s-au mai consemnat trei rezultate de egalitate şi o victorie a Rapidului, dar intr-un meci jucat pe Stadionul Naţional. "Meciul cu Steaua este deschis oricărui rezultat. Vrem să facem un joc bun şi ne dorim ca tradiţia invincibilităţii in Ghencea să nu se oprească. Ea datează din 2002 şi vrem să o ducem mai departe. Am avut un inceput de campionat bun, cu evoluţii apreciabile, rezultatele stănd mărturie, şi intenţionăm să mergem pe această linie şi la finalul campionatului, să fim pe primul loc", a declarat ieri mijlocaşul rapidist Emil Dică.

BILETE. FC Steaua a văndut pănă ieri aproximativ 10.000 din cele 16.000 de bilete pentru meciul de duminică. Restul tichetelor, pănă la completarea numărului total de locuri din stadion, reprezintă locurile rezervate abonaţilor şi cele 1.400 alocate suporterilor rapidişti, care se vor pune in vănzare astăzi, la Stadionul Giuleşti. Preţurile biletelor pentru acest meci variază intre 15 lei la peluze şi 100 de lei la fotolii, casele de bilete urmănd a fi deschise şi măine.

Golanski, integralist la naţională

Stelistul Pawel Golanski a fost integralist in partida pe care naţionala Poloniei a susţinut-o miercuri seară in deplasare, 0-0 cu Finlanda, in Grupa A de calificare la Campionatul European din 2008. "Ştiu că urmează un meci foarte important cu Rapid şi sper să-l căştigăm. E primul meu derbi in Romănia şi ştiu că e un meci important pentru Steaua. Dacă Rapid e cea mai bună echipă din Romănia in momentul ăsta?

Nu, cea mai bună echipă din campionatul romănesc este Steaua şi vrem să arătăm asta duminică", a declarat Golanski ieri, la revenirea in Romănia.

×
Subiecte în articol: sport