x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dezminţire: Hagi nu e interesat de şefia FRF

Dezminţire: Hagi nu e interesat de şefia FRF

de Ionut Paduraru    |    21 Aug 2009   •   00:00

Gică Hagi a negat informaţiile conform cărora va candida pentru postul de preşedinte al FRF, precizând că în acest moment este interesat doar de şcoala sa de fotbal.



Hagi a ţinut totuşi să le mulţumească celor care s-au gândit la el pentru şefia federaţiei. "Doresc să îi anunţ pe toţi cei interesaţi că nu am nici o intenţie să candidez la postul de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal şi nu am avut-o niciodată. Ţin să le mulţumesc celor care s-au gândit la mine, dar nu s-a pus niciodată problema unei asemenea acţiuni din partea mea. În prezent sunt implicat în două proiecte majore personale: Academia de fotbal Gheorghe Hagi, dedicată copiilor şi juniorilor, dorinţa mea fiind ca aceasta să devină una dintre cele mai importante din Europa Centrală şi de Sud-Est, şi propriul meu club de fotbal: Viitorul Constanţa. Toată energia mea este concentrată în aceste două proiecte pe care vreau să le dezvolt", se arată într-un comunicat semnat de Gică Hagi.

Răspunsul fostului internaţional vine după ce preşedintele Clubului Pandurii, Marin Condescu, declarase în această săptămână că strânge semnături pentru a convoca Adunarea Generală a FRF, în cadrul căreia să se voteze schimbarea din funcţie a preşedintelui Mircea Sandu, şi că Hagi ar fi înlocuitorul ideal pentru actualul şef al federaţiei.

×
Subiecte în articol: sport frf