x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Au facut pace cu suporterii

Dinamo - Au facut pace cu suporterii

de Sorin Anghel    |    13 Mai 2006   •   00:00
Dinamo - Au facut pace cu suporterii

Dorinta lui Gigi Netoiu, aceea de a face pace intre jucatori si suporterii de la Peluza Catalin Haldan, s-a indeplinit pana la urma. Cele doua parti au convenit ca pe acest final de sezon sa lupte impreuna pentru ca Dinamo sa castige titlul de campioana.

OFICIAL. Informatia a fost confirmata ieri si de site-ul oficial al suporterilor dinamovisti. "Peluza Catalin Haldan anunta incetarea oficiala a protestului si revenirea la stadion in efectiv complet incepand de la meciul cu FC Vaslui", scrie dinamomania.ro. De asemenea, la partida pe care "cainii" o vor disputa in aceasta seara, cu incepere de la ora 20:30, in direct la Antena 1, va fi prezent si fostul tehnician al lui Dinamo, Ioan Andone.

AMBITIOSI. Aflata in lupta pentru evitarea retrogradarii, FC Vaslui vine in Stefan cel Mare cu gandul la victorie. Lucru absolut normal, in conditiile in care au mai fost echipe care au dat lovitura in Groapa in acest sezon. "Se pare ca Bucurestiul ne prieste. Speram sa avem parte de o evolutie buna, asa cum am facut-o si-n meciurile cu Steaua si Rapid. Imi pregatesc echipa pentru o victorie, insa cand dai piept cu granzii Capitalei esti bucuros daca obtii si un rezultat de egalitate", a declarat antrenorul Mircea Rednic. Acesta poarta discutii cu finantatorul Adrian Porumboiu pentru prelungirea contractului. (Sorin Anghel)

DORINTA
"Raman cu sufletul alaturi de Dinamo, insa acum primeaza interesul personal. E mai aproape maioul decat camasa, cand e vorba de echipa la care joc. Important e sa avem cu un gol mai mult fata de Dinamo. Trebuie sa fim concentrati pana la finalul campionatului" - Ionut Badea, jucator FC Vaslui

×
Subiecte în articol: sport