x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport DINAMO Esteban Vigo: "Nu sunt omul lui Ioan Becali!"

DINAMO Esteban Vigo: "Nu sunt omul lui Ioan Becali!"

de Ionut Paduraru    |    28 Dec 2005   •   00:00
DINAMO  Esteban Vigo: "Nu sunt omul lui Ioan Becali!"

Noul antrenor al lui Dinamo, spaniolul Esteban Vigo, si secundul sau, Urbano Ortega, au sosit in Bucuresti pentru a lua contact cu gruparea din Stefan cel Mare.

Imediat dupa sosire, pe Aeroportul Otopeni, catalanul si-a facut cunoscute obiectivele: "Vin sa facem treaba. Vreau sa castig titlul cu Dinamo. Am semnat pe sase luni, dar cu drept de prelungiri pe inca doi ani. Imi doresc sa ies campion si sa raman cat mai mult la aceasta echipa".

SATISFACTIE. "Sunt prieten cu Becali, si datorita lui am posibilitatea sa antrenez o echipa de pe primul loc. Cu toate acestea, nu sunt omul presedintelui, ci doar antrenorul lui Dinamo. Intotdeauna in alte campionate iti atrag atentia echipele de pe primele locuri, deci stiam de rezultatele lui Dinamo. Vom incerca sa luam cat mai multe date despre echipa, pentru ca atunci cand vom reveni sa fim bine pusi la punct", a declarat Esteban Vigo, doua ore si jumatate mai tarziu, in cadrul unei conferinte de presa organizate la Hotelul Phoenicia si la care, pe langa presedintele Ioan Becali, au participat actionarii Vasile Turcu si Florin Busca sau administratorul-delegat Cornel Dinu.

DORINTA. Catalanul a tinut sa-si exprime si o dorinta vizavi de relatia cu suporterii "cainilor": "Sper sa castig admiratia publicului prin rezultate. Suporterilor le cer doar rabdare, si rezultatele vor veni", a spus fostul secund al lui Jose Ramon Alesanco la Universitatea Craiova.

AMINTIRI
"La prima experienta in Romania am avut probleme cu arbitri, dar acestea am observat ca exista peste tot. A suferit si Dinamo recent, fiind eliminata din Cupa UEFA din cauza unui arbitru spaniol. In rest, am amintiri placute din Romania, jucatorii sunt tehnici si e o placere sa lucrezi cu ei. Mai exista si lacune care trebuie corectate"
Esteban Vigo
antrenor Dinamo
PROMISIUNE
"Daca s-a descurcat in Romania un antrenor care vorbea greceste si ruseste, de ce nu s-ar descurca si unul care a mai antrenat in campionatul nostru si care cunoaste realitatea? Va promit acum, in ajun de Anul Nou, ca vom fi campioni. Vom sparge acel zid de la Berlin si vom intra in mare forta in Europa"
Ioan Becali
presedinte executiv Dinamo

SPECTATORI
Prezent si el la conferinta de ieri, actionarul Vasile Turcu a dorit sa sublinieze o mare problema cu care se confrunta Dinamo in ultima perioada - lipsa spectatorilor. "Publicul ne-a parasit demult. Mai rau de atat nu se poate. In ultimul timp am jucat mai mult cu stadionul aproape gol", a spus el. Altfel, presedintele Consiliului de Administratie, Nicolae Badea, nu a fost prezent la conferinta de presa, presedintele executiv, Ioan Becali, anuntand ca acesta ar avea probleme cu fiica sa, dar ca urma sa fie prezent la dineul organizat aseara de conducerea "cainilor".

"VORBE!"
Fostul antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone, a plecat aseara spre Cipru, acolo unde va semna contractul cu noua sa echipa, Omonia Nicosia. Andone stia despre conferinta organizata de Dinamo si a parut sceptic in privinta viitorului gruparii "cainilor": "Am ascultat conferinta de la Dinamo. Le doresc sa lucreze in echipa, dar e greu de crezut asa ceva. Vorbe! Sunt numai vorbe! Acolo sunt sapte actionari si deci sapte pareri... Imi pare rau ca trebuie sa ma despart de Dinamo. Sper ca domnul Becali sa se tina de cuvant cu Vigo, nu asa cum a fost cu mine", a declarat Andone.
×
Subiecte în articol: sport dinamo becali esteban vigo