x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Inca o infrangere "alba"

Dinamo - Inca o infrangere "alba"

de Ionut Paduraru    |    22 Iul 2005   •   00:00
Dinamo - Inca o infrangere "alba"

Dinamo a inregistrat miercuri seara al treilea esec consecutiv in turneul din Franta, pe care il incepuse cu o victorie in fata lui FC Nantes.

TOT FARA GOL. De aceasta data, "cainii" au pierdut cu 2-0 meciul cu Rennes, echipa pregatita de Ladislau Bölöni, care a terminat pe locul 4 in ultima editie a campionatului francez. Golurile gazdelor au fost reusite de Frey (’14) si Kallstrom (’37). Atacul dinamovist a fost din nou ineficient, singura ocazie apartinandu-i lui Bratu, care, singur cu portarul advers, a sutat pe langa poarta inainte de pauza. Antrenorul Ioan Andone a trimis pe teren formula Gaev - Daouda, Tamas, Moti, Pulhac - Ad. Cristea, Plesan, Grigorie, Vl. Munteanu - Bratu, Baltoi, iar pe parcursul intalnirii au mai intrat Fl. Petre, Margaritescu, Zicu, Cl. Niculescu, I. Balan, Pacurar.

De remarcat ca la bretoni a evoluat, in ultimul sfert de ora, juniorul Laszlo Sepsi, venit de la Gaz Metan Medias. "Dinamo este o echipa buna, dar naiva", a concluzionat Ladislau Bölöni. In acest turneu, elevii lui Ioan Andone au mai inregistrat o victorie, 2-0 cu Nantes, si doua infrangeri, 0-3 cu Lille si 0-1 cu Ajaccio. Azi, in ultimul meci din Franta, Dinamo va intalni divizionara secunda Chateauroux. "Cainii" vor reveni in tara duminica.

×
Subiecte în articol: sport