x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport DINAMO - Lucescu, facut mercenar

DINAMO - Lucescu, facut mercenar

de Vicentiu Neagoe    |    Ionut Paduraru    |    28 Sep 2005   •   00:00
DINAMO - Lucescu, facut mercenar

Dupa ce Mircea Lucescu a atacat arbitrajul de la meciul cu Rapid, oficialii dinamovisti au replicat ieri in termeni duri la adresa tehnicianului de la Sahtior.

Tehnicianul lui Sahtior Donetk l-a acuzat pe "centralul" Cristi Balaj, dupa derby, ca a favorizat-o pe Dinamo. "Au fost trei cartonase galbene pentru fundasii Rapidului, si apoi eliminarea gratuita a lui Marius Constantin. Echipa lui Razvan a fost de mai multe ori defavorizata in acest an", a spus Lucescu senior.

REPLICA. Declaratiile lui Il Luce au fost ieri atacate de clubul din Soseaua Stefan cel Mare printr-un comunicat semnat de presedintele Nicolae Badea.

"Succesul categoric al lui Dinamo din ultimul meci de campionat, 5-2 cu Rapid, este umbrit surprinzator de afirmatiile lui Mircea Lucescu. Atacurile acestuia la adresa arbitrajului se rasfrang indirect asupra lui Dinamo, unde s-a format ca jucator si ca antrenor. Din moment ce reprezentantii clubului Rapid, prin principalul finantator, presedintele executiv, antrenorul principal si jucatorii echipei nu au invocat erori de arbitraj, nu intelegem de ce unii «mercenari» se simt obligati sa intervina din oficiu", se arata in comunicatul FC Dinamo.

CONTESTATAR. De aceeasi parere cu Mircea Lucescu a fost finantatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, care a declarat ieri ca Balaj a condus derby-ul "intr-o maniera smechereasca". "Arbitrii vin cu teme la fiecare meci, asa cum a fost si la ultimul derby, dintre Dinamo si Rapid. Ce fel de arbitraj a fost? Arbitraj smecheresc. Pe cine pacalesc ei? Dar chiar asa ne prostesc? A vazut numai Balaj eliminarea lui Constantin. Nu e o aplicare uniforma a regulilor jocului. Sa vada intrarea lui Florentin Petre direct la picioare, galbenele care s-au dat cum s-au dat", a declarat Porumboiu.

SPERANTA
Antrenorul adversarei dinamovistilor din primul tur al Cupei UEFA, David Moyes, spera ca elevii sai sa inscrie in returul de maine. "Primul lucru pe care trebuie sa-l facem este sa jucam bine si sa obtinem un rezultat bun. Poate ca in acest meci vom reusi sa incepem sa inscriem, cine stie?", facand referire la faptul ca echipa sa a marcat un singur gol in Premier League, in sase etape. "Inca nu suntem eliminati, nimeni de la clubul nostru nu crede asta. Stiu ca David Moyes si jucatorii cred si ei acelasi lucru si vor face totul pentru a obtine calificarea", a spus si presedintele executiv Keith Wyness. Dinamo pleaca in Anglia azi, la ora 10:00.
×
Subiecte în articol: sport dinamo