x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Ministrul Blaga a cerut audit

Dinamo - Ministrul Blaga a cerut audit

de Ionut Paduraru    |    02 Mar 2006   •   00:00
Dinamo - Ministrul Blaga a cerut audit

Dupa tensiunile din ultimul timp de la clubul din Soseaua Stefan cel Mare, Ministerul Administratiei si Internelor a solicitat clarificarea situatiei financiare a gruparii alb-rosii. Astfel, in cadrul unei intalniri desfasurate marti seara, ministrul Vasile Blaga a solicitat actionarilor FC Dinamo sa faca demersurile necesare pentru realizarea unui audit al clubului.

CLARIFICARE. Intr-un comunicat al MAI se precizeaza ca acest audit este necesar pentru a clarifica problemele datoriilor si cele ale patrimoniului FC Dinamo, ministrul Blaga fiind de parere ca in lipsa unei astfel de situatii exacte nu poate fi luata nici o decizie manageriala in privinta viitorului clubului de fotbal. De asemenea, ministrul a precizat ca este necesara o clarificare si in privinta actualei structuri a actionariatului clubului dinamovist. "Indiferent de contributia financiara, nici un actionar nu are dreptul sa faca orice doreste la Dinamo. Banii nu iti dau dreptul de a-ti bate joc de marca acestui club", a declarat Blaga.

DATORII. Un alt punct al discutiilor a avut ca obiect achitarea datoriilor clubului catre stat, ministrul Administratiei si Internelor apreciind ca acest element este indispensabil si reprezinta un punct esential in reforma viitoare a clubului. Conducerea MAI si actionarii de la FC Dinamo se vor intalni din nou dupa realizarea auditului solicitat de catre ministrul Vasile Blaga.

CHIRIE IN PROPRIA CASA
Potrivit unor surse din cadrul gruparii alb-rosii, FC Dinamo plateste 2.500 de lei noi pentru un antrenament pe terenul sintetic din complex. Terenul a costat 120.000 de euro, doi din cei trei proprietari fiind Catalin Danilescu, fiul directorului sportiv Constantin Danilescu si Ciprian Tanase, seful centrului de copii si juniori de la Dinamo. Pe gazonul artificial s-au mai antrenat formatiile FC National, Sportul Studentesc si divizionara B CS Otopeni. De asemenea, la terenul sintetic mai are acces si echipa de rugby a CS Dinamo.

×
Subiecte în articol: sport dinamo ministrul