x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Nemultumiti de conditii

Dinamo - Nemultumiti de conditii

de Dragos Stoica    |    24 Ian 2006   •   00:00
Dinamo - Nemultumiti de conditii

Ajunsi duminica seara in Cipru, componentii lui Dinamo au avut surpriza sa constate ca hotelul "Episkopiana" de langa Limassol nu corespundea prezentarii facute in momentul in care "cainii" si-au facut rezervarea.

SCHIMBARE. Vazand ca standardul hotelului era cu mult sub conditiile promise initial, administratorul-delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, care indeplineste rolul de conducator al delegatiei, a luat decizia de a schimba locul de cantonament al "alb-rosilor". Dupa ce s-a consultat si cu oficialii clubului ramasi in tara, "Procuroru’" a decis plecarea spre Larnaca, la "The Golden Bay Beach Hotel". In alta ordine de idei, inaintea plecarii din Limassol, tehnicianul spaniol Esteban Vigo a programat ieri-dimineata o prima sedinta de pregatire, de la care au absentat Alexandru Baltoi si Ilie Iordache, ambii fiind accidentati. In Cipru vremea este superba, temperatura atingand 15 grade.

CURT, CONTESTAT DE FANI
Transferul ex-stelistului Tiberiu Curt la Dinamo i-a luat prin surprindere pe suporterii formatiei din Soseaua Stefan cel Mare, care insa nu privesc cu ochi buni aducerea unui jucator de peste 30 de ani, care a fost accidentat o lunga perioada. Pe site-ul "dinamomania.net", majoritatea covarsitoare a mesajelor ironizeaza decizia conducerii clubului de a apela la Curt, considerand ca Dinamo ar trebui sa-si schimbe numele in "Armata Salvarii". In ceea ce-l priveste pe fotbalist, acesta s-a pregatit ieri la intensitate maxima sub comanda lui Esteban Vigo, parand sa fie refacut 100% dupa accidentarea din iarna trecuta.

×
Subiecte în articol: sport