x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport DINAMO – PANDURII 3-0 / După război, doar apatie

DINAMO – PANDURII 3-0 / După război, doar apatie

de Mihai Igirosanu    |    02 Mar 2009   •   00:00
DINAMO – PANDURII 3-0  /  După război, doar apatie

Trupa lui Mircea Rednic a început fără emoţii returul, câştigând lejer confruntarea contra Pandurilor. Scandalul dintre cele două tabere din săptămâna premergătoare meciului nu s-a prelungit şi pe gazon, unde gorjenii nu au decât o adunătură de simpli sparring-partneri. 



Lucrurile s-au lămurit după mai puţin de o jumătate de oră, două lovituri de cap ale lui Marius Niculae şi Claudiu Niculescu hotărând soarta celor trei puncte. De fapt, istoria meciului s-a scris în prima repriză, pe cele două flancuri, acolo unde Cardozo şi Adrian Rusu au fost simple jaloane, aşteptând resemnaţi şi mai mereu inerţi şarjele dinamoviste. Din punct de vedere tactic, Rednic l-a preferat pe Dănciulescu în spatele cuplului Marius Niculae – Claudiu Niculescu, dar i-a şi prilejuit pe final lui Ianis Zicu revenirea pe gazon după o absenţă chinuitoare, de circa un an şi jumătate.

Şi pentru ca totul să iasă ca la carte, Zicu a şi marcat în prelungiri, izbucnind în lacrimi după ce a fructificat o pasă a lui Marius Niculae, ajutat de o gafă a portarului Pandurilor, Stanca. "Pentru noi, toate meciurile până în ultima etapă sunt ca nişte finale, pentru că avem de îndeplinit obiectivul. Am controlat jocul, ne-am dorit mai mult victoria decât Pandurii şi am reuşit-o. Ne bucurăm pentru Ianis Zicu, a marcat un gol de moral, sperăm să nu mai aibă vreo problemă de sănătate. Dedicăm victoria celor care au fost Marian Cozma şi Cătălin Hâldan, pe care suporterii dinamovişti nu-i vor uita niciodată", a declarat Marius Niculae, omul care a deschis seria golurilor după doar un minut.

×
Subiecte în articol: sport