x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport DINAMO / Se întorc azi în ţară

DINAMO / Se întorc azi în ţară

de Ionut Paduraru    |    19 Feb 2009   •   00:00
DINAMO / Se întorc azi în ţară

Numărul mare de meciuri de pregătire programate în cele două cantonamente din Antalya i-a obosit pe elevii lui Mircea Rednic, care a preferat să anuleze amicalul cu Dnepr pentru a nu risca apariţia unor accidentări.



Starea de oboseală se poate observa şi din rezultatele obţinute de "câini". După un start cu şase victorii consecutive (5-2 cu Sturm Graz, 2-0 cu Banik Ostrava, 2-1 cu Teplice, 1-0 cu Osijek, 6-0 cu FK Zeta şi 1-0 cu Randers), pentru Dinamo au urmat două rezultate de egalitate, 2-2 cu Amkar Perm şi 1-1 cu Slavia Sarajevo. Tot remiză, scor 1-1, s-a încheiat şi partida jucată ieri-dimineaţă cu Ruch Chorzow, locul 8 după turul campionatului Poloniei.

Ultimul meci test al "câinilor", care trebuia să se dispute tot ieri, de la ora 15:00, împotriva echipei ucrainene Dnepr Dnepopetrovsk, a fost anulat de antrenorul Mircea Rednic după consultări cu medicul echipei. "Avem aproape 40 de zile de pregătire, cu două sau trei antrenamente pe zi, cu meciuri amicale într-un ritm foarte intens. S-a adunat o stare de oboseală, sunt şi probleme musculare în cazul unor jucători. Am discutat cu medicul echipei şi am decis să anulăm partida cu Dnepr. Am preferat să nu riscăm vreo accidentare, pentru că mai avem la dispoziţie doar zece zile până la meciul oficial cu Pandurii", a declarat Rednic pentru site-ul oficial al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare. Lotul dinamovist va reveni azi în România, aterizarea pe aeroportul Băneasa fiind programată la ora 13:15. Jucătorii vor primi liber trei zile, urmând a-şi relua antrenamentele luni.

×
Subiecte în articol: sport