x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dorinel nu prea mai poate

Dorinel nu prea mai poate

de Marius Mihalcea    |    26 Noi 2007   •   00:00
Dorinel nu prea mai poate
Sursa foto: Razvan Pasarica/

Fc Vaslui - Unirea Urziceni 1-1: Revelaţia campionatului, Unirea Urziceni, surprinzătoare ocupantă a poziţiei secunde a clasamentului, a confirmat şi la Vaslui parcursul bun din acest sezon.

Revelaţia campionatului, Unirea Urziceni, surprinzătoare ocupantă a poziţiei secunde a clasamentului, a confirmat şi la Vaslui parcursul bun din acest sezon. Ialomiţenii au terminat nedecis, scor 1-1, pe terenul unei alte formaţii care a lăsat o impresie bună, şi au rămas in spatele CFR-ului, la opt puncte distanţă de aceştia. Echipa lui Dan Petrescu a deschis scorul prin Bilaşco (’38), pentru gazde egalănd, in partea secundă a partidei, Buhăescu (’51).

NERVI. Meciul a fost extrem de tensionat, arbitrul Ionică Serea fiind nevoit să intervină de mai multe ori pentru a calma spiritele. Finalul partidei, in care fiecare dintre cele două echipe căuta să-i aplice celeilalte lovitura de graţie, a fost de-a dreptul incandescent, centralul focşănean scoţănd din buzunar cartonaşul galben de nu mai puţin de şase ori in doar jumătate de oră.

EROARE. Din păcate pentru el, antrenorul-jucător al vasluienilor, Dorinel Munteanu (foto), a demonstrat că selecţionerul "naţionalei", Victor Piţurcă, a procedat bine atunci cănd a luat decizia de a renunţa să-l mai convoace la reprezentativă. "Neamţul" a greşit flagrant la golul ialomiţenilor, servindu-l ca la carte pe Bilaşco, atacantului "albaştrilor" nerămănăndu-i altceva decăt să indeplinească o simplă formalitate. După 60 de minute de joc, văzănd că-i este tot mai greu să facă faţă ritmului, recordmanul selecţiilor in echipa naţională, in vărstă de 39 de ani, i-a lăsat locul in prima echipă lui Temwanjera. Soarta intălnirii nu s-a mai schimbat insă, iar Vasluiul se indepărtează de podium.

×
Subiecte în articol: sport