x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dorinel nu se retrage

Dorinel nu se retrage

de Dragos Stoica    |    12 Oct 2007   •   00:00
Dorinel nu se retrage
Sursa foto: Marin Raica/

Lăsat deoparte de selecţioner pentru meciurile cu Olanda şi Luxemburg, Dorinel Munteanu spune că va răspunde afirmativ in cazul unor convocări viitoare şi că nu se va retrage la meciul cu Albania.

ECHIPA NAŢIONALĂ - Veteranul tricolorilor lasă uşa deschisă


Lăsat deoparte de selecţioner pentru meciurile cu Olanda şi Luxemburg, Dorinel Munteanu spune că va răspunde afirmativ in cazul unor convocări viitoare şi că nu se va retrage la meciul cu Albania.

 La trei zile după ce Victor Piţurcă l-a lăsat in afara lotului pe Dorinel Munteanu, veteranul de aproape 40 de ani a afirmat ieri, la Cluj, că nu exclude să mai joace pentru prima reprezentativă.

FERM. Cu toate că selecţionerul a avansat deja varianta ca meciul cu Albania să fie ultimul pentru antrenorul-jucător al lui FC Vaslui, acesta a ţinut să precizeze că nu este de acord. "Nu am spus niciodată că m-am retras de la echipa naţională, ci alţii au insinuat acest lucru. Cănd mă voi decide să o fac, voi organiza o conferinţă de presă specială, dar nu cred că momentul respectiv va fi chiar aşa de apropiat", a declarat Dorinel, care la amicalul cu Germania a bifat cea de-a 134-a selecţie. "Neamţul" a mai spus că nu se pune problema unui meci de adio in partida oficială cu Albania: "Nu mă simt bătrăn şi incă pot juca la un nivel ridicat. Domnul Piţurcă a spus că imi voi face retragerea la meciul cu Albania, dar nu vreau acest lucru, fiindcă imi voi pregăti eu retragerea. Nu este momentul acum. Nu comentez decizia selecţionerului de a nu mă convoca. Piţurcă este de părere că a luat decizia cea mai bună, are alte soluţii pentru meciurile cu Olanda şi Luxemburg. Imi pare rău că nu voi putea juca impotriva Olandei, dar am discutat cu Piţurcă cu o săptămănă inainte de anunţarea convocărilor şi am căzut de acord că este mai bine să nu fiu convocat. Naţionala nu stă in mine".

Â

Prudenţă

Aflat la Cluj pentru meciul in care "Generaţia de Aur" a intălnit aseară o echipă de veterani a Olandei, Gheorghe Hagi a afirmat că naţionala Romăniei are forţa de a-i depăşi sămbătă pe batavi la Constanţa. "Trecem printr-un moment bun şi trebuie să profităm de el. Echipa naţională a avut rezultate in ultima perioadă, toate merg bine. Trebuie să avem grijă ca entuziasmul să nu ne ducă la greşeli mari, pentru că Olanda te poate pedepsi imediat. Această victorie trebuie găndită. Ne-ar conveni o victorie, dar nici un egal nu e rău. Este nevoie de o calificare pentru jucători, in primul rănd, apoi pentru noi toţi, pentru Romănia. Scheletul e deja făcut şi sper să ne aducă o bucurie sămbătă", a declarat "Regele". La răndul său, Adrian Ilie a spus ca meciul cu Olanda este derby-ul seriei: "Romănia poate bate sămbătă seară. Cred că şi un egal ar fi bun sămbătă, dar o victorie ne-ar califica direct. Ei il au pe Van Nistelrooy, dar şi noi il avem pe Mutu, care dă destule goluri. Mutu e un jucător care poate face diferenţa", a spus Adrian Ilie.

×
Subiecte în articol: sport