x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Duşmanii incă se menajează

Duşmanii incă se menajează

de Marius Mihalcea    |    11 Sep 2007   •   00:00
Duşmanii incă se menajează
Sursa foto: MARIN RAICA/

Giuleştenii cred că au un avantaj in faţa rivalilor din Ghencea inaintea derby-ului rundei a şaptea a Ligii 1, care va avea loc in fieful "roş-albaştrilor", duminică de la ora 20:30, in direct la Kanal D.

STEAUA - RAPID - Gigi Becali il vede pe Victoraş Iacob titular

Giuleştenii cred că au un avantaj in faţa rivalilor din Ghencea inaintea derby-ului rundei a şaptea a Ligii 1, care va avea loc in fieful "roş-albaştrilor", duminică de la ora 20:30, in direct la Kanal D.

"Feroviarii" mizează in intălnirea cu Steaua pe atmosfera bună din cadrul echipei, parcursul reuşit din actualul campionat instaurănd liniştea in Giuleşti după foarte mult timp.

CALCULE. Romeo Stancu este de părere că Rapid poate profita de momentul bun pe care il traversează şi de schimbarea de atitudine a patronului George Copos, care a renunţat să-i mai critice pe jucători: "Atuul nostru in faţa Stelei este că zăzania nu şi-a făcut loc la noi, că avem un grup unit şi că nu avem presiune. Ne dorim foarte mult cele trei puncte, pentru că o victorie in Ghencea ne-ar ajuta foarte mult la Nürnberg, unde am merge cu un alt moral". Tehnicianul "alb-vişiniilor", Cristiano Bergodi, consideră că partida cu Steaua va fi una echilibrată. "Este greu să vorbim despre cine este favorită. Cred că şansele sunt egale, 50-50 la sută." După infrăngerea suferită la Urziceni, 0-1 cu Unirea, steliştii nu concep să facă insă un nou pas greşit. "Meciul cu Rapid este cu totul altceva, fiindcă Rapid ne este contracandidată la titlu şi sunt şi orgolii intre conducători. E o partidă de patru puncte", a declarat finanţatorul grupării din Ghencea, Gigi Becali. Acesta a salutat şi revenirea lui Victoraş Iacob. "Acum ne-am dat seama ce mare nevoie are Steaua de Iacob! O să-i pun lui Victoraş o pilă la Hagi", a spus Becali, lăsănd să se inţeleagă faptul că şi-l doreşte pe Iacob in primul unsprezece in meciul cu Rapid.

Â

REŢINUT

"Nu poţi să spui că spulberi Rapidul, fiindcă nu e o echipă de doi lei, ci e una puternică. Chiar şi aşa, suntem puţin mai valoroşi decăt rapidiştii, plus că jucăm şi acasă, aşa că eu cred că putem invinge. Comunistul de Copos poate insă să spere, pentru că se poate intămpla orice in acest meci"

Gigi Becali finanţator Steaua

Acord

Parteneriatul dintre Steaua şi Bigotti, prin care jucătorii şi staff-ul tehnic al vicecampioanei Romăniei beneficiază de vestimentaţia renumitei mărci, a fost prelungit cu incă un an. "Colaborarea pe care am inceput-o anul trecut cu Steaua ne-a onorat, de aceea am decis s-o continuăm", a declarat Ruxandra Popescu, director de marketing al Bigotti Romănia. Ţinuta Bigotti aleasă pentru Steaua e caracterizată de liniile cambrate ale designului italian.

Avertisment

Chiar dacă Steaua va fi văduvită in meciul de duminică de prezenţa mai multor jucători, cea mai importantă fiind absenţa căpitanului Mirel Rădoi, antrenorul grupării de sub Podul Grant este de părere că "roş-albaştrii" alcătuiesc o echipă solidă. "Nicolae Dică este pericolul numărul unu, dar şi noi avem jucători mari, in care am incredere. Rădoi este un mare fotbalist, dar Steaua nu stă in Mirel. Steaua este un grup, un colectiv", a avertizat Bergodi.

×
Subiecte în articol: sport steaua