x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Euro 2008 - La măna destinului

Euro 2008 - La măna destinului

de Marius Mihalcea    |    23 Noi 2007   •   00:00

Odată incheiate preliminariile pentru calificarea la CE 2008, UEFA a comunicat componenţa celor patru urne valorice care vor funcţiona la tragerea la sorţi a grupelor turneului final, programată la 2 decembrie, in localitatea elveţiană Lucerna.

Odată incheiate preliminariile pentru calificarea la CE 2008, UEFA a comunicat componenţa celor patru urne valorice care vor funcţiona la tragerea la sorţi a grupelor turneului final, programată la 2 decembrie, in localitatea elveţiană Lucerna. Pentru tricolori, cert este un singur lucru, anume că aceştia nu vor putea fi in aceeaşi grupă cu Germania, Portugalia sau cu Spania, selecţionate care fac parte, ca şi Romănia, din a treia urnă valorică.

In ceea ce priveşte preliminariile pentru CM 2010, ale căror grupe valorice vor fi stabilite azi, tot la fel de sigur este faptul că Romănia, din cauza infrăngerii suferite in faţa Bulgariei, nu va fi cap de serie şi va fi plasată in urna a doua valorică. Tragerea va avea loc duminică, de la ora 17:00, la Durban, in Africa de Sud.

Urnele de la tragerea la sorţi

URNA A - Austria, Elveţia, Grecia, Olanda

URNA B - Croaţia, Italia, Cehia, Suedia

URNA C - ROMĂNIA, Germania, Portugalia, Spania

URNA D - Polonia, Franţa, Turcia, Rusia

×
Subiecte în articol: sport