x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport EURO 2008 / Spania fără milă

EURO 2008 / Spania fără milă

11 Iun 2008   •   00:00

"Armada" lui Aragones a debutat superb la EURO. Deşi a fost acuzat că a lăsat acasă o vedetă precum Raul, tehnicianului spaniol i-a ieşit. A mers pe mîna lui David Villa (foto), iar atacantul Valenciei a reuşit o "triplă", victoria fiind desăvîrşită de Fabregas.



"Armada" lui Aragones a debutat superb la EURO. Deşi a fost acuzat că a lăsat acasă o vedetă precum Raul, tehnicianului spaniol i-a ieşit. A mers pe mîna lui David Villa (foto), iar atacantul Valenciei a reuşit o "triplă", victoria fiind desăvîrşită de Fabregas. Fără "coloana vertebrală", Arşavin şi Pogrebniak, Rusia nu a jucat rău, ba chiar a avut ghinion, lovind de două ori bara la scorul de 1-0. Poate altfel s-ar fi scris istoria meciului dacă "Zbornaia" marca. Trupa lui Guus Hiddink nu a rămas însă decît cu satisfacţia golului de onoare, reuşit de Pavliucenko, şi cu aplauzele publicului.

REALIST. "Am început greu, dar ne-am revenit şi am stăpînit terenul. Acum a fost Villa, la meciul următor poate fi Torres sau Guiza. Am atacanţi extraordinari", a declarat, la final, Luis Aragones. La rîndul său, Hiddink a precizat: "Analizînd la rece, tînăra mea echipă s-a bătut singură. Am fost prea naivi. Ne-au lipsit experienţa şi norocul. Au fost ocazii mari, mingea nu a vrut să intre în poartă. Fotbalul nu te iartă. Dar mergem înainte".

Clasament grupa D
Spania 1 1 0 0 4-1 3p
Suedia 1 1 0 0 2-0 3p
Grecia 0 0 0 1 0-2 0p
Rusia 1 0 0 1 1-4 0p

×
Subiecte în articol: sport