x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport EUROFLASH - 30 iunie 2004

EUROFLASH - 30 iunie 2004

30 Iun 2004   •   00:00

Beckham lasa comentatorii someri!

Comentatorul televiziunii ucrainene UT-1, care a transmis in direct meciul Portugalia - Anglia, a fost demis dupa ce a relatat in direct ratarea penalty-ului de catre David Beckham. "O, Doamne! Ce stupid!", a exclamat speaker-ul in momentul in care Beckham a expediat balonul mult peste poarta lui Ricardo. Conducerea postului respectiv a decis ca remarca lui Dmytri July este intolerabila si reprezinta o jignire de neiertat la adresa starului. July a fost suspendat, initial, pe perioada CE 2004, dupa care a fost demis din postul pe care il ocupa la UT-1.

ACCIDENTARE. Mijlocasul elen Giorgios Karagounis s-a antrenat separat, luni, din cauza unei accidentari usoare la genunchi. Desi nu a lovit balonul, Karagounis, care a efectuat alergari usoare si exercitii musculare, va fi disponibil pentru partida cu reprezentativa Cehiei din semifinalele Euro 2004, care va avea loc azi. Pentru aceasta partida, antrenorul Otto Rehagel poate conta si pe serviciile atacantului Zisis Vrysas, suspendat in partida din sferturi, impotriva Frantei. Vrysas, care va fi partenerul lui Charisteas in linia ofensiva in meciul cu Cehia, il va inlocui in primul unsprezece, cel mai probabil, pe Nijolaidis.

OPINIE. Bobby Robson, fostul selectioner al Angliei si actualul antrenor al lui Newcastle, a declarat ieri ca nu intelege eliminarea prematura din competitia europeana a superputerilor fotbalistice. "Cine ar fi crezut la inceputul turneului ca Anglia, Spania, Franta si Italia vor fi eliminate deja inca din faza grupelor sau din sferturi? Nici eu nu stiu cum sa explic acest lucru. Unii spun ca jucatorii acestor nationale au fost obositi, pentru ca vin din niste campionate foarte puternice. Dar si Portugalia are fotbalisti care au jucat mult in acest sezon, precum Maniche, Deco, Ricardo Carvalho si Costinha, care au castigat Liga Campionilor cu FC Porto", a spus Robson.

ARESTARI. Politia portugheza a anuntat ca a facut 136 de arestari de la inceputul EURO 2004, pe 12 iunie. Dintre cei arestati, 49 la suta au fost retinuti pentru vanzare ilegala de bilete, 12 la suta pentru furt, 10 la suta pentru injurii si agresiuni, iar alte 7 procente pentru utilizare de bani falsi si acte de dezordine publica. Politia portugheza a mai anuntat ca dintre cei retinuti, 25 au fost de origine germana, 24 britanici, 19 portughezi, 14 romani, 7 francezi si cate 5 rusi, francezi si croati.

RENUNTARE. Selectionerul Croatiei, Otto Baric, a anuntat ieri ca nu isi va prelungi contractul cu federatia de la Zagreb, care a expirat ieri. "Chiar daca rezultatele Croatiei la EURO 2004 nu au fost nici foarte bune, nici foarte rele, am decis sa nu imi prelungesc actualul contract", le-a spus Baric jurnalistilor. Presedintele Federatiei Croate de Fotbal, Vlatko Marcovic, a declarat ca noul antrenor al nationalei va fi anuntat pe 8 iulie si va fi de origine croata. La EURO 2004, Croatia s-a clasat, cu un total de doua puncte, pe locul al treilea al grupei B, dupa Franta si Anglia.

×
Subiecte în articol: sport