x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Europa sau renunţă

Europa sau renunţă

de Ionut Paduraru    |    12 Mai 2009   •   00:00
Europa sau renunţă
Sursa foto: Alex Nicodim/Jurnalul Naţional

Marius Lăcătuş a recunoscut că va pleca din Ghencea la finalul campionatului dacă nu califică Steaua în cupele europene.



Deşi echipa sa are un program infernal în ultimele patru etape, tehnicianul spune că "roş-albaştrii" sunt avantajaţi de faptul că vor juca pe teren propriu cu Rapid şi cu "U" Craiova. "Lupta pentru Europa League este deschisă. Spre bucuria noastră, jucăm acasă cu Rapid şi cu Craiova. Dacă vom câştiga, nu cred că vor mai fi probleme de calificare. Programul este greu, dar dacă baţi pe Rapid şi pe Craiova, normal că poţi obţine şi un rezultat bun la Timişoara şi la Urziceni. Nu avem cum să dăm meciul Urziceniului, pentru noi e important fiecare punct. Nici nu mă gândesc să pierd Europa League. Ar fi un dezastru pentru Steaua şi pentru mine", a spus Lăcătuş la Fanatik Show.

Directorul general al clubului Rapid, Grigore Sichitiu, a anunţat duminică seară că arbitrul german Florian Meyer va conduce derby-ul cu Steaua. Meyer a mai arbitrat în carieră două partide ale "roş-albaştrilor" din Cupa UEFA, ambele pierdute: Liverpool - Steaua 1-0 (2003) şi Steaua - Sevilla 0-2 (2007). Germanul a condus şi CFR Cluj - Chelsea 0-0, din această ediţie a grupelor Ligii Campionilor. Steaua - Rapid va fi a doua partidă pe care Meyer o va conduce în 2009 într-un campionat străin, după Metalurg Zaporoje - Dinamo Kiev 1-3, în Ucraina.

Clubul Steaua a precizat ieri că preţurile biletelor pentru meciul cu Rapid vor costa între 10 lei, la peluze, şi 100 de lei, la fotolii. Un tichet la tribuna a II-a se va vinde cu 20 de lei, unul la tribuna I cu 30 de lei, iar cele de la tribuna 0 vor costa 50 de lei. Biletele se vor pune în vânzare astăzi, la ora 12:00.

×
Subiecte în articol: sport