x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Eveniment - Nume mari la Seara Campionilor

Eveniment - Nume mari la Seara Campionilor

de Ionut Paduraru    |    17 Mai 2008   •   00:00
Eveniment - Nume mari la Seara Campionilor
Sursa foto: Gazeta Sporturilor/

Portughezul Luis Figo a făcut ieri o vizită-fulger în România pentru a participa la conferinţa de presă în care a prezentat, alături de Gică Hagi şi Gică Popescu, amănunte despre următoarea ediţie a galei “Seara Campionilor”.

Portughezul Luis Figo a făcut ieri o vizită-fulger în România pentru a participa la conferinţa de presă în care a prezentat, alături de Gică Hagi şi Gică Popescu, amănunte despre următoarea ediţie a galei “Seara Campionilor”. Figo a ajuns la Bucureşti cu un avion privat în jurul orei 18:00, cu aproape trei ore mai tîrziu decît era stabilit iniţial, deoarece a fost reţinut la antrenamentul lui Inter Milano. “Seara Campionilor – 90 de minute de magie” va avea loc la 26 mai, pe Stadionul Steaua, de la ora 20:15. Meciul demonstrativ pune faţă în faţă o selecţionată a prietenilor lui Figo şi o reprezentativă all-time a României, care îi va cuprinde pe Mircea Lucescu, Liţă Dumitru, jucători din Generaţia de Aur şi din actuala echipă naţională.

 

 

Mulţumiri. “Le mulţumesc lui Hagi şi Popescu pentru invitaţie, deoarece prin acest proiect pot să ajut mulţi oameni. Vreau să invit lumea la meci, mi-ar plăcea să văd un stadion plin. Vor veni nume mari, chiar dacă sînt şi jucători care nu mai evoluează acum”, a spus Figo, care a precizat apoi că printre cei care au confirmat deja prezenţa se numără Raul, Rui Costa, Sa Pinto, Nakata, Nadal, Jorge Costa, Seedorf, Maniche, Hierro, Michel Salgado sau Toldo. “Ne propunem să depăşim evenimentele precedente de acest gen. E prima oară cînd fotbalul românesc adună tot ce a avut mai bun începînd cu anii 70”, a spus şi Gică Popescu, în timp ce Hagi a declarat: “Sperăm să fie un spectacol reuşit, să iasă o seară mare. Eu sînt puţin accidentat şi nu ştiu dacă pot juca”. Biletele, care costă între 10 şi 200 de lei, au fost puse ieri în vînzare online, urmînd ca de luni să fie disponibile şi la casele Stadionului Steaua. Fondurile obţinute în urma acestui eveniment vor fi donaţi unei fundaţii care sprijină copii foarte talentaţi.

×
Subiecte în articol: sport