x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Campionul olimpic Gianmarco Tamberi și-a pierdut verigheta în Sena. Mesajul romantic către soția lui

Campionul olimpic Gianmarco Tamberi și-a pierdut verigheta în Sena. Mesajul romantic către soția lui

de Redacția Jurnalul    |    27 Iul 2024   •   18:40
Campionul olimpic Gianmarco Tamberi și-a pierdut verigheta în Sena. Mesajul romantic către soția lui
Sursa foto: Hepta

Portdrapelul italian și campionul olimpic masculin la săritura în înălțime Gianmarco Tamberi și-a pierdut verigheta în Sena în timpul ceremoniei de deschidere. El a postat sâmbătă un mesaj pentru soția sa pe Instagram.

„Îmi pare rău, iubirea mea, îmi pare atât de rău.

Prea multă apă, prea multe kilograme pierdute în ultimele câteva luni sau poate entuziasmul irepresibil a ceea ce făceam. Probabil toate trei, cert este că am simțit cum se îndepărtează, l-am văzut zburând.... l-am urmărit cu privirea până când l-am văzut căzând în barcă.

Un clinchet de speranță... Dar ricoșeul a fost, din păcate, în direcția greșită și plutind de mai bine de o mie de ori în aer l-am văzut plonjând în apă ca și cum acela ar fi fost singurul loc în care dorea să fie. Câteva clipe care au durat o infinitate.

Dar dacă a trebuit să se întâmple, dacă a trebuit să pierd acest simbol al credinței, nu mi-aș putea imagina un loc mai bun. Va rămâne pentru totdeauna în albia râului din orașul iubirii, unde a ajuns în timp ce încercam să port tricolorul italian cât mai sus în timpul ceremoniei de deschidere a celui mai important eveniment sportiv din lume. Dacă ar fi trebuit să inventez o scuză, nu aș fi fost niciodată în stare să fiu atât de imaginativ.

Cred că ar putea exista o imensă latură poetică în spatele răutății de ieri și, dacă vrei, îl vom arunca și pe a-l tu în acel râu, astfel încât să fie împreună pentru totdeauna și vom avea o scuză în plus pentru a ne reînnoi jurămintele și să ne căsătorim din nou, așa cum mi-ai cerut mereu.

Te iubesc iubirea mea.
Să fie de bun augur și să mă întorc acasă cu și mai mult aur!!!

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Gianmarco Tamberi verigheta