x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Tragedie la Cupa Mondială. Un cunoscut jurnalist sportiv a murit în timpul meciului Argentina-Olanda

Tragedie la Cupa Mondială. Un cunoscut jurnalist sportiv a murit în timpul meciului Argentina-Olanda

de Anastasia Paul    |    10 Dec 2022   •   11:20
Tragedie la Cupa Mondială. Un cunoscut jurnalist sportiv a murit în timpul meciului Argentina-Olanda
Sursa foto: Twitter

Cunoscutul jurnalist sportiv din Statele Unite, Grant Wahl, a murit pe stadionul Lusail, din Qatar, unde urmărea meciul Argentina-Olanda, din sferturile de finală ale Cupei Mondiale.

Federația americană de Fotbal a transmis un mesaj emoționant după decesul acestuia. 

„Întreaga familie a fotbalului american are inima frântă la aflarea veștii că l-am pierdut pe Grant Wahl”.

Grant Wahl se afla în loja destinată presei și a leșinat în timpul prelungirilor. Colegii săi au solicitat ajutor de urgență. Echipa de paramedici ajunsă la fața locului a încercat în zadar să-l resusciteze, scrie wsj.com.

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA, Ned Price, a transmis pe twitter că SUA discută „cu înalți oficiali din Qatar pentru a se asigura că dorințele familiei sale sunt îndeplinite cât mai rapid posibil”.

La începutul acestei săptămâni, Wahl a mers la o clinică medicală din Qatar acuzând că nu se simte bine. 

„Corpul meu a cedat în cele din urmă. Trei săptămâni de somn puțin, stres ridicat și multă muncă îți pot face asta", a scris jurnalistul pe o rețea de socializare. El a fost diagnosticat cu bronșită și a primit tratament.

Grant Wahl avea 48 de ani, a activat timp de peste 20 de ani în presa sportivă, a scris pentru Sports Illustrated și a fost autorul mai multor cărți despre sport.

×