x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport David Popovici donează echipamentul de la Jocurile Olimpice pentru a sprijini construcția unei case

David Popovici donează echipamentul de la Jocurile Olimpice pentru a sprijini construcția unei case

de Redacția Jurnalul    |    30 Sep 2024   •   17:15
David Popovici donează echipamentul de la Jocurile Olimpice pentru a sprijini construcția unei case
Sursa foto: Captura Antena 3 CNN

David Popovici își donează echipamentul de la Jocurile Olimpice 2024 pentru a strânge 115.000 de euro, sprijinind construcția unei case familiale pentru copii cu nevoi speciale.

David Popovici, campion mondial și olimpic la înot, a anunțat că va dona echipamentul purtat pe podiumul Jocurilor Olimpice de la Paris 2024 pentru a sprijini Fundația Hope and Homes for Children.

Scopul campaniei este strângerea sumei de 115.000 de euro pentru construcția unei case familiale ce va găzdui 11 copii cu nevoi speciale, proveniți din ultimul centru de plasament din sectorul 5, București.

Echipamentul donat include tricoul, bluza, pantalonii și încălțămintea sport purtate de Popovici la Olimpiadă.

Conform Hope and Homes for Children România, oricine dorește să contribuie poate face o donație minimă de 50 de lei în perioada 30 septembrie și 9 octombrie 2024, intrând astfel în tragerea la sorți pentru echipamentul campionului. Obiectele vor fi expuse la AFI Cotroceni pe durata campaniei.

Alături de Popovici, alți ambasadori ai Fundației, printre care Amalia Enache, Mihai Morar, Marius Manole și Alexandru Tomescu, vor participa la strângerea de fonduri prin donarea unor obiecte personale, în sprijinul copiilor.

Noua casă va avea o suprafață de 300 mp și va fi adaptată nevoilor copiilor, oferindu-le un mediu familial în care vor primi îngrijire și educație adecvată.

(sursa: Mediafax)

×