x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Doliu în sport. Un cunoscut voleibalist român s-a stins din viață la 39 de ani

Doliu în sport. Un cunoscut voleibalist român s-a stins din viață la 39 de ani

23 Sep 2022   •   12:25
Doliu în sport. Un cunoscut voleibalist român s-a stins din viață la 39 de ani
Sursa foto: FRV/facebook

Constănțeanul Doru Ghimeș s-a stins din viață la 39 de ani, anunță Federația Română de Volei.

Fost jucător la echipa Tomis Constanța dar și la alte echipe din țară și din străinătate, Doru Ghimeș a făcut parte și din Naționala de volei a României.

El a evoluat de-a lungul timpului la echipele Arcada Galaţi, Dinamo, Ştiinţa Bacău, U Cluj, CSM Câmpia Turzii, CVM Tomis Constanţa sau TuB Bocholt Germania, unde a jucat până în această vară, pe postul  de libero. 

"Lumea voleiului este din nou în doliu!

Cu mare durere anunțăm trecerea în neființă, la doar 39 de ani, a lui Doru Ghimeș, fost component al echipelor Arcada Galați, Dinamo, Știința Bacău, ”U” Cluj, CSM Câmpia Turzii, Tomis Constanța sau TuB Bocholt (Germania), acolo unde a jucat până în această vară pe postul care l-a consacrat, cel de libero. De asemenea, a făcut parte din lotul echipei naționale.

Originar din Constanța, Doru Ghimeș a fost unul dintre cei mai compleți voleibaliști ai generației sale, îmbinând perfect prestațiile excepționale din voleiul de sală cu cele din voleiul pe plajă, acolo unde a cucerit de mai multe ori titlul național, dar a câștigat și multe alte turnee interne sau internaționale.

Dar el nu a fost doar un sportiv exemplar, ci și un om de o calitate extraordinară, mereu cu zâmbetul pe buze, gata să sară în ajutorul oricui avea nevoie, tată a doi copii pe care îi iubea ca pe ochii din cap și cărora le dedica tot timpul liber.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace!", transmite Federația Română de Volei pe Facebook.

×
Subiecte în articol: volei doru ghimes