x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Fotbalistul ghanez Christian Atsu a fost găsit sub dărâmături, după cutremurul din Turcia

Fotbalistul ghanez Christian Atsu a fost găsit sub dărâmături, după cutremurul din Turcia

de Redacția Jurnalul    |    07 Feb 2023   •   11:00
Fotbalistul ghanez Christian Atsu a fost găsit sub dărâmături, după cutremurul din Turcia
Sursa foto: Hepta

Fotbalistul ghanez Christian Atsu a fost găsit sub dărâmături în viață, dar rănit. Marți dimineață, informații venite de la jurnaliști turci susțin că Christian Atsu a fost găsit în interiorul dărâmăturilor și este în viață.

Yağız Sabuncuoğlu, un jurnalist de la postul turc Vole, raportează că Atsu a fost scos dintre dărâmături și, de asemenea, că a fost dus la spital.

Ziarul portughez A Bola a relatat la rândul său că Atsu a fost găsit în viață, adăugând că ghanezul a fost rănit și că are o problemă la piciorul drept și dificultăți de respirație.

Jucătorul în vârstă de 31 de ani, fost la Chelsea și Newcastle, actualmente la Hatayaspor, a fost dat dispărut luni. Ghanezul s-a alăturat echipei Hatayspor vara trecută, iar directorul sportiv al clubului, Taner Savut, se crede că ar fi și el prins în capcană.

Există vești bune despre alți doi jucători de la Hatayspor: fundașul Burak Öksüz a fost scos dintre dărâmături în cursul zilei de luni, în timp ce Bertug Yildirim a confirmat că este bine.

"Mulțumesc tuturor celor care au sunat", a declarat tânărul atacant. "Mă simt bine".

Kerim Alici, de la aceași echipă, este de asemenea declarat în siguranță și bine.

Duminică seară, Atsu a marcat golul victoriei cu 1-0 în minutul 97 pentru Hatayspor, echipă din prima ligă turcă, care a învins-o pe Kasımpasa. Câteva ore mai târziu a fost dat dispărut în urma cutremurului cu magnitudinea de 7,8 care a dărâmat blocuri întregi de apartamente în mai multe orașe din Turcia și Siria.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Christian Atsu cutremur turcia