x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Cum a contribuit Ion Țiriac la suspendarea Simonei Halep. Sfatul miliardarului român: "I-aș da în judecată pentru 100 de milioane.."

Cum a contribuit Ion Țiriac la suspendarea Simonei Halep. Sfatul miliardarului român: "I-aș da în judecată pentru 100 de milioane.."

de Redacția Jurnalul    |    28 Sep 2023   •   14:30
Cum a contribuit Ion Țiriac la suspendarea Simonei Halep. Sfatul miliardarului român: "I-aș da în judecată pentru 100 de milioane.."
Sursa foto: Hepta

Ion Țiriac face o dezvăluire șocantă despre situația dramatică prin care trece Simona Halep dar spune și care ar fi cel mai important lucru pe care ar trebui să-l facă tenismena.

Acesta spune că a contribuit indirect la suspendarea primită de tenismenă pentru dopaj. Fostul tenismen a fost printre cei care, în anii '90, au pus bazele înființării agenţiilor anti-doping. Mai mult, el a militat pentru înăsprirea pedepselor pentru sportivii care sunt prinşi că se dopează. 

Ion Țiriac a felicitat-o pe Simona de ziua ei. Ea a împlinit 32 de ani pe 26 septembrie. 

„De la îngerul cel mai mare, uite că acum, încet-încet, lumea o acuză de diavol. A fost numărul 1. A făcut istorie”, a spus Ion Țiriac.

Despăgubiri de 100 de milioane de euro

Cu toate acestea, el a sfătuit-o pe Simona să dea în judecată ITIA și să ceară despăgubiri de 100 de milioane de euro. 

"O dată am sfătuit-o cu ceva şi n-a luat sfatul. Nu-i posibil să ţii un om, să-i distrugi viaţa, nu cariera. Să-i distrugi viaţa, moralitatea şi toată treaba şi după un an, fleosc, îi dau 4 ani repede, că ce se întâmplă, dacă cumva…

Dacă aş fi Simona, aş da în judecată Federaţia Internaţională, i-aş da în judecată pe cei care au suspendat-o. IŢIA, ITIMA, i-aş da în judecată nu pentru 1 milion, cum spune presa azi. Când cineva îţi distruge viaţa… E vorba de 100 de milioane, nu de 1 milion.

Eu, în locul Simonei, aş face-o, începând cu Federaţia Internaţională, IŢIA, MITIA, WADA, cu cel care mi-a dat asta. Şi e foarte important, cine mi-a dat-o? Că ea nu s-a dus la farmacie.

Cum dracului, vineri a fost negativă şi după 72 ore pozitivă cu 000,1? Bag mâna în foc şi acum că Simona Halep, la 31 ani, n-a avut niciun fel de intenţie sau nevoie de ceva în plus ca să dea cu dreapta mai bine”, a afirmat Ion Ţiriac.

 

×