x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Neymar infirmă că fiscul ar fi deschis o anchetă privind transferul său la PSG

Neymar infirmă că fiscul ar fi deschis o anchetă privind transferul său la PSG

12 Mar 2019   •   13:45
Neymar infirmă că fiscul ar fi deschis o anchetă privind transferul său la PSG

Compania NR Sports, care gestionează cariera şi imaginea fotbalistului Neymar, a dezminţit că fiscul din Spania ar fi deschis o anchetă împotriva atacantului brazilian şi a dat asigurări că sumele transferului său de la Barcelona şi Paris Saint-Germain au fost declarate, relatează EFE. 

Pe 21 martie, autorităţile spaniole au prevăzut o audiere în care NR Sports va prezenta toate documentele legate de plata impozitelor aferente anului 2017. 

''Sumele sunt incluse în declaraţia de impozit pe profit prezentată autorităţii spaniole (Agenţia Fiscală) în anul 2018, referindu-se la anul de bază 2017. Ce s-a întâmplat de fapt, a fost o cerere a din partea Fiscului spaniol către justiţia socială în care vrea să fie informat de rezultatul unei audieri prevăzută pe 21 martie'', se arată într-un comunicat al NR Sports. 

Presa spaniolă a relatat că fiscul investighează dacă starul brazilian şi-a plătit toate impozitele aferente anului 2017, în care Neymar a primit un bonus pentru prelungirea contractului şi beneficiile încasate în urma transferului la PSG. 

Neymar, 27 ani, s-a transferat la PSG în 2017, pentru cea mai mare sumă din istoria fotbalului mondial (222 milioane euro). Brazilianul este în plin proces de recuperare după o accidentare suferită la degetul piciorului drept, unde a fost operat şi în 2018.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: neymar psg transfer