x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Antrenorul Simonei Halep:''Te susţin sută la sută în această luptă, Simona. Până la capăt''

Antrenorul Simonei Halep:''Te susţin sută la sută în această luptă, Simona. Până la capăt''

22 Oct 2022   •   12:46
Antrenorul Simonei Halep:''Te susţin sută la sută în această luptă, Simona. Până la capăt''
Sursa foto: Facebook Patrick Mouratoglou

Patrick Mouratoglou a postat un mesaj pe Instagram Story:''Te susţin sută la sută în această luptă, Simona. Până la capăt''

Deși tehnicianul a fost contactat de jurnaliștii gsp.ro pentru o reacție cu privire la suspendarea provizorie a Simonei Halep pentru folosirea de substanțe interzise și s-a abținut de la orice comentariu, iar potrivit GSP, primele cuvinte ale tehnicianului francez au fost transmise (după șase ore) prin intermediul biroului de PR: „Pentru moment, nu comentez”, Mouratoglou, a transmis, printr-un mesaj postat pe contul de Instagram Story că o va susţine pe jucătoarea de tenis din Constanța până la capăt. 

 Amintim faptul că Simona Halep riscă o suspendare de până la patru ani după ce a fost testată pozitiv la Roxadustat la US Open 2022.

 

Primul antrenor al Simonei Halep, Firicel Tomai, a intervenit în direct la Antena3 CNN și a declarat că el nu crede că sportiva a apelat la dopare, ci mai degrabă bănuiește că ar fi fost o înscenare sau o greșeală a echipei tehnice.

×