x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Pariază responsabil: 3 reguli pe care să le urmezi

Pariază responsabil: 3 reguli pe care să le urmezi

09 Dec 2022   •   15:49
Pariază responsabil: 3 reguli pe care să le urmezi
Sursa foto: shutterstock

O vorbă veche spune că norocul vine când pregătirea întâlnește oportunitatea. Aplică această abordare când joci la pariuri sportive, loterii internaționale și cazino online. Ca să-ți dai întâlnire cu șansa, urmează câteva reguli simple, pe care ți le prezentăm în continuare.

Stabilește din start durata și bugetul pentru jocuri online sau în agenții de pariuri

De câte ori vrei să pariezi online, setează perioada pe care o vei petrece în compania sporturilor preferate sau la sloturi, păcănele, jocuri de masă, loterii internaționale. Este important să păstrezi măsura, pentru că pariurile sportive și cazinourile online sunt activități de timp liber, nu trebuie să-ți ocupe toată ziua ori noaptea întreagă.

La fel și cu banii: stabilește de la început cât o să pariezi și nu depăși bugetul pentru jocuri. Împarte suma în mai multe categorii, ca să te distrezi cu toată gama de pariuri sportive în agenții, pariuri sportive online, pariuri live, loterii internaționale, sloturi online, ruletă, blackjack și alte jocuri de cazino online. Începe cu mize mici și păstrează un ritm constant de joc, pentru un control eficient și șanse sporite de câștig.

Învață regulile și caracteristicile pentru diferite tipuri de pariuri sportive, loterii internaționale și jocuri de cazino online 

Îți place să pariezi, dar știi pe ce sporturi și jocuri pariezi? Poți să alegi dintre sute de meciuri, competiții, turnee, extrageri. Te așteaptă o experiență fascinantă, de exemplu agenția Winner îți oferă mereu ceva diferit și ai ocazia să pariezi la cele mai bune cote. Însă trebuie să cunoști regulile fiecărui sport, caracteristicile principalelor tipuri de pariuri, detaliile și promoțiile de la fiecare joc online.

Nu-i greu, găsești toate informațiile necesare pe site-urile de pariuri sportive, la rubricile termeni și condiții, regulament de joc, regulament bonusuri, metode de plată. La fiecare meci ai listate opțiunile de pariere: final, prima repriză, a doua repriză, pauză/final, total goluri, combinații de goluri, șansă dublă, victorie dublă, total goluri asiatice, pariuri tip handicap, scor corect, pariuri pe cornere, cartonașe, faulturi, șuturi pe spațiul porții, ofsaiduri, auturi, marcatori, jucătorul meciului ș.a.

Bucură-te de sporturi, rotiri, runde, extrageri, fără să alergi după câștiguri rapide

Nu uita de ce pariezi: ca să te relaxezi și să te bucuri de sporturile preferate sau de jocurile care-ți plac. Păstrează această stare de spirit și nu alerga după câștiguri active, combinații speculative ori alte strategii imprudente. 

Îngăduie-ți un răgaz în goana zilnică și destinde-te privind un meci pe care ai plasat pariuri live, dă câteva spinuri de ruletă online, rotiri de jocuri ca la aparate sau alege numerele la următoarele extrageri de loteri internaționale. Joacă fără grabă, fără stres, doar cu plăcerea spectacolului sportiv și de cazino online. Pariază înțelept și transformă șansa în noroc printr-un joc responsabil, de fiecare dată!

×