x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Raheem Sterling se întoarce în Qatar. Fotbalistul a părăsit turneul deoarece casa i-a fost spartă de hoți

Raheem Sterling se întoarce în Qatar. Fotbalistul a părăsit turneul deoarece casa i-a fost spartă de hoți

de Redacția Jurnalul    |    08 Dec 2022   •   12:24
Raheem Sterling se întoarce în Qatar. Fotbalistul a părăsit turneul deoarece casa i-a fost spartă de hoți
Sursa foto: Hepta

Jucătorul Raheem Sterling va reveni în cantonamentul Angliei de la Cupa Mondială de fotbal din Qatar. Fotbalistul a lipsit câteva zile după ce casa familiei sale din Anglia a fost atacată de hoți.

Zilele trecute, starul englez a părăsit turneul și a mers acasă după ce a fost anunțat că locuința sa a fost spartă.

Raheem Sterling se va întoarce vineri în Qatar chiar înainte de meciul de sâmbătă, cu Franța, din sferturile Cupei Mondiale.

„În acest moment, nu mai există nici o problemă: Raheem Sterling se va întoarce la baza Angliei din Qatar. Atacantul a plecat temporar pentru a se ocupa de o problemă de familie, dar acum se așteaptă să se alăture echipei în Al Wakrah vineri înainte de sfertul de finală cu Franța", a anunțat Federația de Fotbal din Anglia, potrivit Sky News.

Starul englez în vârstă de 27 de ani a părăsit turneul după ce a fost anunțat că locuința sa din Surrey a fost spartă, fiind furate numeroase obiecte, inclusiv bijuterii și ceasuri. Familia fotbalistului nu era acasă în timpul spargerii.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: raheem sterling casa sparta de hoti