x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Zece fotbalişti acuzaţi în cazul meciurilor trucate din Coreea.

Zece fotbalişti acuzaţi în cazul meciurilor trucate din Coreea.

09 Iun 2011   •   09:08
Zece fotbalişti acuzaţi în cazul meciurilor trucate din Coreea.

Douazprezece persoane, dintre care 10 fotbalisti, au fost inculpate in cazul meciurilor trucate din campionatul Coreei de Sud, a anuntat justitia locala. Potrivit anchetatorilor, jucatorii inculpati au primit bani de la pariori care incercau sa influnteze rezultatele a doua meciuri din luna aprilie. Opt fotbalisti sunt componenti ai echipei Daejeon Citizen, unul fiind acuzat ca a primit 77.000 de euro pe care i-a impartit ulterior altor sapte coechipieri.

In data de 6 aprilie, Daejeon a pierdut meciul cu Pohang Steelers, scor 0-3. Un jucator de la Pohang, care nu a jucat in meciul respectiv, a fost pus sub acuzare pentru ca a pariat pe rezultatul partidei, dupa ce a aflat de trucaj. El a fost exclus din echipa saptamana trecuta.

Un alt fotbalist, de la echipa Gwangju FC, este acuzat ca a primit 64.780 de euro de la un parior in timpul unui meci cu Busan I'Park.

Vinerea trecuta, alte doua persoane au fost inculpate in acest caz. Justitia a anuntat ca va ancheta inca trei meciuri, disputate in a doua parte a anului 2010.

×