x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fac front comun

Fac front comun

de Mihai Igirosanu    |    14 Feb 2008   •   00:00
Fac front comun
Sursa foto: Lucian Alecu/

După hotărârea fostului nu­măr 1 mondial de a renunţa la preşedenţia FRT, nu­me­roa­se personalităţi de marcă au încercat să-i schimbe de­ci­zia.

După hotărârea fostului nu­măr 1 mondial de a renunţa la preşedenţia FRT, nu­me­roa­se personalităţi de marcă au încercat să-i schimbe de­ci­zia.

Conform soţiei lui Ilie Năs­ta­se, Amalia, care a interve­nit telefonic marţi seară la Sport.ro, însuşi preşedintele României, Traian Băsescu, a încercat să schimbe decizia de de­mi­sie. “Am înţeles că domnul pre­şe­dinte a vorbit cu Ilie şi i-a spus că ar trebui să-şi regândească de­misia”, a dezvăluit Amalia Năstase.

 

SPRIJIN. Unul dintre oamenii cei mai afectaţi de hotărârea lui “Nasty” este preşedintele ANS, Octavian Belu. “Au fost opt ani de eforturi pentru construirea acestei academii, iar prin această decizie s-a re­ve­nit cu cinci ani înapoi. Este foarte trist că o asemenea personalitate este tratată în acest fel, este practic alungată. Păi, dacă Ilie se duce la Roland Garros, îl recunoaşte o sală întreagă, este aplaudat la scenă deschisă, fiindcă numele lui impune respect. La toate turneele am auzit că este aclamat, iar aici lumea îşi bate joc de el”, a declarat Belu.

 

Anomalii în regulamentul FR Tenis

Unul dintre cei patru vice­pre­şe­dinţi ai FR Tenis, Alexe Bardan, a scos la iveală anomaliile din regulamentul forului: “Nu ştim ce se va întâmpla, pentru că varianta demisiei pre­şe­dintelui nu am prins-o în regulament. Nu ne-am imaginat că se va ajunge aici. Eu cred că Ilie Năstase va reveni asupra deciziei. Probabil că a fost supărat şi din cauza procesului de la Timişoara şi a Cupei Davis. El de mult voia să câştige terenul respectiv şi să facă ceva. Nu există în regulament o procedură, dar ne putem imagina una. Probabil, se va reuni Comitetul Director, se va stabili un vice­pre­şe­dinte care să asigure interima­tul, urmând ca într-o lună, o lună şi jumătate să se organizeze ale­geri anticipate”.

 

mihai.igirosanu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport