x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fara stralucire

Fara stralucire

de Marius Mihalcea    |    27 Noi 2006   •   00:00
RAPID - FC NATIONAL 2-1 / "Alb-visiniii" n-au mai defilat
Desi au avut in fata penultima echipa din Liga 1, giulestenii s-au impus doar la limita. Totusi, trupa lui Razvan Lucescu nu a tremurat nici o clipa, Nationalul reducand din handicap in ultimul minut de joc.

Fara antrenor principal dupa destituirea lui Jean Vladoiu, presedintele CA al bancarilor, Constatin Iacov, i-a spionat el insusi pe rapidisti la meciul acestora cu Mlada Boleslav, de joi, din Cupa UEFA. Datele stranse de boss-ul gruparii din Cotroceni nu l-au ajutat insa prea mult pe neexperimentatul Liviu Ciobotariu, in premiera la carma unei formatii din Liga 1, iar FC National nu s-a putut pune de-a curmezisul in calea fericirii "alb-visiniilor".

EVENIMENTE. Rapid a avut un inceput de meci perfect. Viorel Moldovan a deschis scorul in minutul 6, sut plasat de pe linia careului mic, iar Badoi a majorat diferenta cand din joc nu se scursese nici macar jumatate de ceas. Apoi, ca un veritabil campion al ratarilor, Zicu a irosit o noua oportunitate imensa, preluand in loc sa suteze din prima, desi se afla la doar trei metri de poarta aparata de Nae. "Alb-visinii" au ramas la pupitru si in partea secunda, insa Moldovan si Zicu nu au reusit sa fructifice din pozitii favorabile. In minutul 82, Sapunaru a primit cartonasul rosu, pentru o intrare dura asupra unui adversar, iar peste un minut "capul" lui Cursaru s-a dus peste transversala portii lui Apoula Bete. In prelungiri, Burca a deviat inspirat o minge cu capul, iar aceasta, dupa ce a desenat un lob, s-a oprit in plasa portii gazdelor. Palida consolare insa, cele trei puncte revenindu-i Rapidului.

"In primele 70 de minute am facut un joc bun, dar in ultimele 20 am stricat tot ce am construit. Nu ar fi trebuit sa castigam cu 2-1 si sa avem un jucator eliminat. As fi vrut sa ne desprindem la 3-0 in prima repriza si sa ne menajam pentru meciul cu Panathinaikos din Cupa UEFA", a spus antrenorul gazdelor, Razvan Lucescu. Tehnicianul Nationalului, Liviu Ciubotariu, a declarat: "Situatia este grava, pentru ca ne aflam in subsolul clasamentului, si ne va fi greu s-o redresam, deoarece jucatorii au moralul scazut".

×
Subiecte în articol: sport