x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Farul - Steaua / Din nou "acasa"

Farul - Steaua / Din nou "acasa"

de Irina Munteanu    |    15 Oct 2005   •   00:00
Farul  -  Steaua / Din nou "acasa"

Derby-ul etapei a 9-a se va juca maine seara, de la ora 20:15, la Constanta, intre liderul la zi al campionatului, Steaua, si ocupanta locului al treilea, Farul.

ATMOSFERA. Ros-albastrii revin pe stadionul "Gheorghe Hagi", unde au disputat, in urma cu doua saptamani, meciul cu Valerenga, din primul tur al Cupei UEFA. Atunci, beneficiind si de sprijinul galeriei infratite a Farului, elevii lui Oleg Protasov au invins cu 3-1, declarand dupa meci ca s-au simtit "ca acasa" la Constanta. Alta va fi insa atmosfera maine, tinand cont de ambitiile gazdelor din acest sezon, cand vizeaza cel putin un loc de cupa europeana. La aceasta se adauga rezultatele din ultimul timp inregistrate intre cele doua echipe, Steaua neinvingand la Constanta de trei ani. Interesanta va fi si atitudinea jucatorilor echipei din Ghencea, care vor sa-i ofere cadou lui Marius Lacatus cele trei puncte, la primul sau meci ca presedinte al clubului.

LIPSURI. Daca la Steaua nu sunt probleme de lot, antrenorul Farului, Petre Grigoras (foto), se poate plange cel putin de o mare absenta, aceea a lui Cosmin Pascovici. Fundasul stanga constantean s-a accidentat la un antrenament si va lipsi maine seara, cum probabil se va intampla si cu atacantul Mihai Baicu. Criza de efectiv l-a facut pe antrenorul Petre Grigoras sa-l reprimeasca in lot pe Liviu Mihai, care fusese trimis la echipa secunda in urma cu doua saptamani, din cauza atitudinii necorespunzatoare din timpul partidei cu FC Vaslui.

UEFA. Hertha Berlin, adversara Stelei in Cupa UEFA, va disputa doua partide intr-un interval de doua zile, cu Halmstads BK, in deplasare, joi, 20 octombrie, si cu FSV Mainz, in campionat, sambata, 22 octombrie. Conducatorii de la Hertha au solicitat devansarea cu o zi a meciului cu suedezii, dar UEFA a refuzat.

×
Subiecte în articol: sport