x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC NÃœRNBERG - RAPID - "Putem tranşa calificarea in Germania"

FC NÃœRNBERG - RAPID - "Putem tranşa calificarea in Germania"

de Marius Mihalcea    |    20 Sep 2007   •   00:00
FC NÃœRNBERG  -  RAPID - "Putem tranşa calificarea in Germania"

Giuleştenii au plecat ieri la amiază cu o cursă charter spre Nürnberg, unde in această seară vor intălni formaţia locală in prima manşă a turului I al Cupei UEFA. Pe durata zborului, principalul acţionar al Rapidului, George Copos, s-a intreţinut cu jucătorii, cu "secundul" lui Bergodi, Renzo Rossi, şi cu suporterii care au călătorit impreună cu echipa.

Giuleştenii au plecat ieri la amiază cu o cursă charter spre Nürnberg, unde in această seară vor intălni formaţia locală in prima manşă a turului I al Cupei UEFA. Pe durata zborului, principalul acţionar al Rapidului, George Copos, s-a intreţinut cu jucătorii, cu "secundul" lui Bergodi, Renzo Rossi, şi cu suporterii care au călătorit impreună cu echipa.Â

OPTIMIŞTI. "Imi doresc victoria, dar şi un egal ne-ar avantaja. Chiar dacă FC Nürnberg este o echipă bună, consider că e de trecut şi că putem tranşa calificarea din Germania", a spus Ionuţ Mazilu. Brazilianul Cesinha are ambiţii la fel de mari: "Important este să venim cu un rezultat bun, dacă se poate chiar cu gol marcat. Vreau să mă revanşez pentru ratările din jocul cu Steaua". Un alt jucător "carioca" al grupării feroviare, portarul Elinton Andrade, care il va inlocui pe titularul Dănuţ Coman, care s-a accidentat la ultimul antrenament, este, la răndul său, foarte motivat: "Imi pare rău pentru Dani, dar sunt pregătit pentru acest meci, chiar dacă pănă acum am jucat doar in amicale". Spre deosebire de elevii săi, antrenorul Cristiano Bergodi are ca principal obiectiv cucerirea titlului. "Cupa UEFA este o competiţie importantă, dar dacă vine cineva la mine şi imi garantează că la sfărşitul campionatului vom fi campioni, semnez imediat pentru titlu", a spus italianul. Imediat după ce au ajuns la Nürnberg, rapidiştii s-au cazat la Hotelul Hilton.

×
Subiecte în articol: sport