x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC National - Herea nu se mai transferă

FC National - Herea nu se mai transferă

de Ionut Paduraru    |    10 Aug 2007   •   00:00
FC National - Herea nu se mai transferă
Sursa foto: Alex Nicodim/

Transferul lui Ovidiu Herea la Steaua a căzut din cauza pretenţiilor financiare ale lui Constantin Iacov. Deşi a mai primit oferte de la Rapid, Dinamo şi Dacia Mioveni, mijlocaşul rămăne la Progresul.

Transferul lui Ovidiu Herea la Steaua a căzut din cauza pretenţiilor financiare ale lui Constantin Iacov. Deşi a mai primit oferte de la Rapid, Dinamo şi Dacia Mioveni, mijlocaşul rămăne la Progresul.

Miercuri seară, trecerea lui Herea in Ghencea părea iminentă, o dată cu eşecul ultimelor negocieri cu Rapid. "Aproape sigur, Herea va fi de măine jucătorul Stelei. Nu există speranţe ca domnul Copos să rezolve problema in această seară, aşa că, după toate probabilităţile, Herea va ajunge de măine la Steaua", declara miercuri impresara jucătorului, Ana Maria Prodan. In aceeaşi zi, finanţatorul stelist Gigi Becali spunea că il va aduce pe Herea, chiar dacă acesta ar fi fost apoi imprumutat la Gloria Buzău: "Sunt in joc viaţa şi viitorul unui copil. Nu ne batem joc de oameni. Că nu va juca la Steaua şi se va duce la Buzău nu e problemă, dar il iau sigur".

PRETENŢII. Ieri, Becali a declarat insă că nu s-a mai inţeles cu preşedintele Progresului, Constantin Iacov, in privinţa transferului lui Herea. "Am vorbit iar cu Iacov să-l iau cu oferta care o făcusem iniţial, de 1,5 milioane. Cinci sute de mii acum, cinci sute peste un an şi incă cinci sute peste un an. El s-a sucit, a zis că nu a fost vorba aşa. Că la un eventual transfer al lui Herea de la Steaua, să ia jumătate din suma transferului. Oferta aia de 2,5 milioane a fost aşa, convenţie intre mine şi Iacov, să se lase Copos, dar era de 1,5 milioane. Eu nu am nevoie de Herea la Steaua la ora asta. Juca un an la Buzău, şi venea apoi la Steaua", a declarat Gigi Becali. Şi Ana Maria Prodan a confirmat eşecul tratativelor: "Nu s-au inţeles cluburile după ce Gigi Becali a vorbit din nou cu Iacov. Nu am ce să fac, momentan rămăne la Naţional".

George Copos acuză

După eşecul tratativelor pentru Herea, patronul rapidist George Copos i-a atacat pe jucător şi pe impresara acestuia. "Am renunţat la Herea, să meargă unde vrea el de acum. A fost scos pe centură, acolo unde ii e locul. Iar de pe Şoseaua de Centură o să ajungă direct la Buzău. Noi nu luăm jucători cu care azi batem palma, iar măine merg la Steaua, după aia la Dinamo şi aşa mai departe. N-avem nevoie de jucători fără caracter, fără personalitate", a spus Copos. In replică, impresarul Ana Maria Prodan a declarat că Herea nu a aparţinut nici un moment grupării giuleştene: "Transferul la Rapid nu a căzut din cauza mea, pentru că n-am cerut nu ştiu ce comision. Copos a trecut cu măna lui comisionul pe hărtie. Intr-un an de văndut prăjituri, Copos şi-ar permite să investească. Herea merită banii".

×
Subiecte în articol: sport steaua copos herea