x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC TIMIŞOARA / Vrea titlul!

FC TIMIŞOARA / Vrea titlul!

de Dragos Stoica    |    07 Ian 2009   •   00:00
FC TIMIŞOARA / Vrea titlul!

Gabi Balint (foto) şi-a fixat ca obiectiv câştigarea campionatului, în timp ce Marian Iancu s-ar mulţumi şi cu o calificare în Liga Campionilor de pe locul secund.



A început numărătoarea inversă pentru Gabi Balint. Succesorul cehului Duşan Uhrin pe banca bănăţenilor a sosit ieri la Timişoara, acesta manifestându-şi speranţa că nu va fi contestat de suporteri. “Îmi doresc să fiu primit cu căldură, la fel ca şi data trecută când am lucrat aici. La Timişoara sunt alţi oameni, sunt mult mai calzi. Mie îmi place foarte mult să trăiesc în zona aceasta. Cine ştie, dacă lucrurile vor merge bine în viitor, poate mă voi stabili aici”, a spus Balint la aeroport. Tehnicianul şi-a dezvăluit scopul pentru actuala ediţie, pe care speră să-l atingă motivând în primul rând psihologic jucătorii: “Vreau ca jucătorii să lupte pentru fiecare meci ca într-o finală, să câştige, iar la vară să ne aştepte mai multă lume la aeroport când ne vom întoarce de la Braşov cu trofeul de campioni. Eu vorbesc foarte mult cu fotbaliştii, pentru a-i motiva. Şi în grup, înainte de antrenament sau în timpul şedinţei de pregătire, dar şi în particular. Am învăţat un lucru în fotbal. În momentul de faţă, contează foarte mult motivarea şi încrederea. Când intră pe teren, jucătorul trebuie să simtă că este superior celui din faţa sa, şi asta se face printr-o pregătire foarte bună, dar şi pe plan psihologic. Asta o să încerc să fac”, a afirmat Balint. Timişorenii vor efectua două stagii de pregătire, primul în Turcia, în timp ce a doua destinaţie va fi aleasă dintre Spania şi Cipru.

Începe vineri

Balint îşi va începe vineri mandatul pe banca Timişoarei, primul antrenament din 2009 al bănăţenilor fiind programat miercuri la prânz. Antrenorul a declarat ieri că până în prezent a vorbit doar cu Daniel Alexa. “Am discutat doar cu el pentru că este căpitanul echipei şi mi s-a părut normal să am prima consultare cu el. Am vrut să-i transmit nişte lucruri pe care el, la rândul său, să le transmită colegilor. Până la reunire voi vorbi însă cu toţi şi-i voi cunoaşte pe cei pe care nu-i ştiu deocamdată. Oricum, am timp să-i evaluez pe toţi cei pe care îi ştiu mai puţin”, a precizat Balint.

×
Subiecte în articol: sport