x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fc Vaslui – “U‘‘ Craiova 1-1/Furaţi ca în codru

Fc Vaslui – “U‘‘ Craiova 1-1/Furaţi ca în codru

de Dragos Stoica    |    30 Noi 2008   •   00:00
Fc Vaslui – “U‘‘ Craiova 1-1/Furaţi ca în codru

După ce a condus tot meciul, formaţia din Bănie a fost egalată în prelungiri după un gol marcat din ofsaid de Temwanjera.

Craiova şi-a propus un punct la Vaslui, dar finalul partidei de vineri a adus mai multă amărăciune oltenilor decât satisfacţia scopului atins. Oltenii au condus practic tot meciul, după ce Dina a marcat în minutul 6 din marginea careului mic, însă echipa lui Adrian Porumboiu a scos in extremis un rezultat de egalitate, Temwanjera înscriind din ofsaid în cel de-al doilea minut de prelungiri.

ACUZAŢII. La finalul partidei, Adrian Mititelu a fost extrem de vehement la adresa prestaţiei avute de asistentul Traian Marchiş. “E greu acum, munceşti o viaţă întreagă şi când vezi că nu depinde totul numai de tine, simţi o oarecare frustrare. Cu cele două puncte de astăzi şi cele două pierdute cu Otopeni am fi avut acum 32 de puncte. La golul Vasluiului jucătorii noştri s-au şi oprit, fiind convinşi că va fi semnalizat ofsaid. Orice arbitru sănătos la cap ar fi luat decizia corectă. Arbitrii vor merge acasă acum liniştiţi, pentru că ei îşi vor lua prima. Sunt convins că asistentul a fost rău intenţionat şi de rea credinţă. Acum ar fi fost o iarnă care ne putea da mândrie, după 10-12 ani de stat pe locurile 6-10, terminam şi noi pe podium la finalul turului. Sunt convins că a fost ceva premeditat! Dacă nu era un ofsaid mare, atunci mai ziceam, dar aşa sunt convins că a fost o mârşăvie. Clasamentul este mincinos, meritam mai mult ca punctaj. Probabil că este un alt purgatoriu prin care trebuie să trecem, o să vedem pe ce loc terminăm la finalul campionatului‘‘, a declarat la final patronul Craiovei. La rândul său, antrenorul Nicolo Napoli a avut totuşi puterea să-şi felicite jucătorii: “Sunt mulţumit de cum am jucat. Ne pare rău că am fost egalaţi în minutul 91, am înţeles că a fost ofsaid, ca şi la meciul cu Otopeni, dar nu sunt eu în măsură să judec. E a doua oară când ni se întâmplă, după ofsaidul din meciul cu Otopeni. Vasluiul a luptat până la final. A mers pe mingi lungi, aşa cum am şi primit golul. Am pierdut două puncte importante, dar sunt mulţumit de cum au luptat băieţii astăzi. Nu e un risc că jucăm la ofsaid, însă îi doare pe băieţi că au luat gol în minutul 91. Nu judec la fiecare etapă arbitrii, dar trebuie să spun că nu e bine dacă se merge aşa în continuare‘‘.

PORUMBOIU RECUNOAŞTE. Finanţatorul moldovenilor, Adrian Porumboiu, a admis ieri că reuşita echipei sale nu trebuia validată, dar a declarat că Universitatea n-ar fi meritat să ia toate cele trei puncte. “Domnul Mititelu ar trebui să analizeze arbitrajul per ansamblu, nu doar faza golului vasluian. Este corect că a fost ofsaid la golul nostru, dar de ce nu spun oltenii şi că Temwanjera a fost oprit aiurea pe dreapta în minutul 65 de acelaşi asistent. Dacă înscriam atunci, poate că altfel era jocul. Pe arbitrul ăla l-a bătut Dumnezeu. Cred că a ridicat de mai multe ori steagul în defavoarea noastră. Pentru jucători va veni caşcavalul de primăvară, pentru că pe ăsta de iarnă l-au pierdut‘‘, a spus Porumboiu.

×
Subiecte în articol: sport