x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Fiara", la costum

"Fiara", la costum

de Ionut Paduraru    |    Dragos Stoica    |    14 Oct 2005   •   00:00
"Fiara", la costum

Ocupand in premiera functia de presedinte, fosta mare glorie a Stelei a afirmat ca va invata munca de birou de la managerul general Mihai Stoica.

Marius Lacatus a fost ieri prezentat oficial in functia de presedinte al Stelei, intr-o conferinta de presa la care au mai participat patronul Gigi Becali si managerul general Mihai Stoica.

MODESTIE. Fostul mare atacant al "ros-albastrilor" din anii ’80-’90 s-a aratat onorat de postul pe care il ocupa. "Primele masuri pe care am sa le iau ca presedinte al Stelei vor fi cele pentru costumul de prezentare. In Ghencea lucrurile merg bine si deocamdata nu se impun modificari de nici un fel", a declarat "Fiara". Acesta a admis ca nu cunoaste prea multe despre sarcinile care ii vor reveni: "Sunt la inceput intr-o asemenea postura. Asa cum am mai spus, daca nu ma voi descurca, o sa ma dau singur la o parte. Oricum, sunt decis sa invat cat mai mult despre partea administrativa si financiara a unui club, iar asta am s-o fac cu ajutorul lui MM Stoica. Ceea ce am facut ca jucator pentru Steaua s-a sters, acum vreau sa ajut aceasta echipa ca presedinte".

CLUBUL, IAR IN GHENCEA
Potrivit oficialilor stelisti, sediul clubului se va muta inapoi, la stadionul din Bulevardul Ghencea, dupa ce in ultimii trei ani birourile conducerii au fost gazduite de Hotelul Marriott. "Am semnat un act aditional cu Ministerul Apararii, prin care stadionul ne va fi inchiriat pe o perioada mai lunga de doi ani. Eu vreau sa maresc capacitatea tribunelor si sa le acopar in intregime. Deocamdata, vom muta inapoi sediul clubului. Acum avem si conducere europeana", a afirmat Gigi Becali.

GIGI IL DRIBLEAZA PE BODU
Gigi Becali a dezvaluit ieri faptul ca a renuntat la toate actiunile pe care le detinea: "Le-am cedat la doi nepoti si un cumnat, contra sumei de 500.000 de euro. Oricum, pe ei nu-i intereseaza fotbalul, n-o sa-i vada nimeni, o sa vina doar la sfarsitul anului, sa-si ia dividendele. In acte nu mai am nici o legatura cu Steaua, iar acum pot sa-i platesc pe jucatori asa cum vreau eu, prin donatii, nu poate sa mai vina Bodu (n.r. - Sebastian Bodu, presedintele ANAF) sa spuna ca nu e legal. Toata lumea m-a felicitat ca l-am adus pe Lacatus la Steaua, mi s-a spus ca e cea mai frumoasa mutare de cand am venit eu la club".
×
Subiecte în articol: sport