x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Florin Costea x 3

Florin Costea x 3

de Dragos Stoica    |    05 Oct 2009   •   00:00

Golgeterul campionatului trecut a zdrobit Unirea de unul singur, realizând primul hattrick din carieră. Prin acest succes, oltenii ies din subsolul clasamentului, iar venirea lui Eugen Neagoe pare de bun augur.



Oltenii au tremurat serios înaintea partidei cu formaţia din Alba Iulia. Un eventual pas greşit ar fi adâncit serios criza în Bănie, iar obiectivul s-ar fi schimbat din ocuparea unui loc pe podium în evitarea retrogradării. Din fericire pentru ei, Neagoe confirmă senzaţia lăsată timp de un an şi jumătate la Pandurii. Tehnicianul Universităţii e un tip inteligent, care, realizând că "alb-albaştrii" au dat maximum pe timpul sistemului implementat la echipă de Nicolo Napoli, 4-1-4-1, l-a ranfluat pe Wobay, tras pe linie moartă în timpul mandatului lui Mogoşanu, mizând totodată pe Trică ca pe un adevărat secund din teren.

Totuşi, meciul de ieri a fost decis de Florin Costea şi de Silviu Lung jr. Dacă primul a marcat de trei ori şi a mai trimis o dată în bară, portarul a avut câteva intervenţii de excepţie, cu precădere cea din minutul 2, când l-a blocat pe Verdeş, scăpat singur. "Era un meci foarte important pentru noi. Am avut mici probleme la începutul reprizei a doua, însă golul de 3-1 a venit cum nu se putea mai bine", a declarat Neagoe. La rândul său, Florin Costea a dedicat golurile celor doar 1.000 de spectatori prezenţi pe stadion.

×
Subiecte în articol: sport