x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern A venit un nou „star”

A venit un nou „star”

de Dragos Stoica    |    13 Mar 2012   •   21:00
A venit un nou „star”

Giulestenii au inregistrat ieri la se­diul LPF un contract valabil pana in va­ra cu atacantul argentinian San­chez Sotelo (foto), care va fi jucatorul Rapidului in urmatoarele trei luni si jumatate, cu posibilitate de prelungire pe inca patru ani.

Interesant este faptul ca fotbalistul de 24 de ani a fost adus peste capul lui Razvan Lucescu, antrenorul recunoscand ieri ca n-a fost consultat pentru transferul sau: 'Nu stiu cine este Sotelo, ce fel de ju­ca­tor este, asa ca nu pot sa-mi dau deloc cu parerea. Nu m-a intrebat nimeni cand a fost decisa achi­zi­tio­na­rea sa'. Oportunitatea aducerii ju­ca­torului in cauza a fost decisa de Constantin Zotta, presedintele executiv al Rapidului avand girul lui George Copos asupra incheierii acestei afa­ceri. 'Transferul lui Sotelo s-a rezolvat. Impresarii lui au inteles in cele din urma ca legea e lege. Aici in Romania legea se respecta chiar daca esti venit din Argentina sau mai stiu eu ce insule', a spus Copos.

Atacantul sud-american se afla de mai multe zile la Bucuresti, asistand la meciul sustinut duminica de noii sai colegi in compania Petrolului (2-0). Pana in prezent, Sotelo a jucat pana in 2010 la Racing Club (prima liga argentiniana), dar apoi a fost imprumutat la Patronato de Parana (liga a doua din Argentina) si La Serena (prima liga din Chile).

×
Subiecte în articol: fotbal intern