x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern CFR Cluj învinge U Craiova 1948, în meciul de baraj pentru UEFA Conference League

CFR Cluj învinge U Craiova 1948, în meciul de baraj pentru UEFA Conference League

de Redacția Jurnalul    |    01 Iun 2023   •   23:34
CFR Cluj învinge U Craiova 1948, în meciul de baraj pentru UEFA Conference League
Sursa foto: CFR Cluj

CFR Cluj Napoca a câștigat joi meciul de baraj cu U Craiova 1948 contând pentru un loc în UEFA Conference League. Clujenii s-au impus la limită, cu 1-0, cu un gol marcat în prima repriză de prelungiri, după ce după 90 de minute scorul a fost 0-0. Oltenii au terminat meciul în 9 oameni.

Primul sfert de oră a adus câte două ocazii de fiecare parte, inclusiv o situație suspectă de penalty în careul clujenilor. Oaspeții au dominat apoi restul reprizei, cu alte trei ocazii la poarta ardelenilor, rămase fără rezultat pe tabelă.

În repriza secundă CFR Cluj a marcat un gol în minutul 60, reușita lui Cvek fiind însă anulată din motiv de offside.

În minutul 68, oltenii au rămas în 10 oameni, după al doilea galben primit de Bauza, însă totuși au avut cea mai mare ocazie, șutul lui Chițu fiind respins salvator de Scuffet.

CFR a avut la rândul ei ocazia de a închide meciul în primul minut suplimentar de joc, însă Gurău și Negru s-au opus, pentru ca portarul oltenilor să mai salveze odată, în minutul 5 suplimentar.

Golul victorie celor de la CFR a fost marcat de Kolinger în minutul 97, al primei reprize de prelungiri, după o centrare ideală venită din flancul drept, de la Petrila.

Primul minut suplimentar al primei reprize de prelungiri a adus o nouă eliminare în tabăra craioveană, Huyghebaert fiind eliminat după o intrare dură la Bîrligea.

Nemulțumiți de maniera de arbitraj a lui Istvan Kovacs, oltenii au dat impresia în minutul 113 că vor să părăsească terenul. Meciul a continuat totuși și s-a încheiat cu un șut puternic al lui Zanfir, pe lângă poartă.

CFR Cluj s-a calificat astfel în UEFA Conference League, câștigând la limită cu 1-0.

(sursa: Mediafax)

×