x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern CFR Cluj – U Cluj 4-0 - Oamenii lui Mandorlini pun capăt unei serii de 8 meciuri fără victorie

CFR Cluj – U Cluj 4-0 - Oamenii lui Mandorlini pun capăt unei serii de 8 meciuri fără victorie

de Redacția Jurnalul    |    21 Dec 2023   •   22:44
CFR Cluj – U Cluj 4-0 - Oamenii lui Mandorlini pun capăt unei serii de 8 meciuri fără victorie
Sursa foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

CFR Cluj a învins joi seara pe Universitatea Cluj, în etapa a 21-a a Superligii, ultima a anului 2023, scor 4-0 (2-0), și a revenit pe locul secund în clasament, la 8 puncte de liderul FCSB. Fotbaliștii din Gruia pun astfel capăt unei serii de 8 meciuri fără victorie în toate competițiile.

Trupa lui Mandorlini iese dintr-o perioadă grea obținând abia a doua victorie în ultimele 12 meciuri, din care 3 înfrângeri și 5 remize în Superligă și două egaluri în Cupa României.

CFR Cluj a dominat pe toată durata meciului, cu o scurtă perioadă în prima parte a meciului, după ce Muhar a deschis scorul în minutul 2.

Portarul bulgar Plamen Iliev a făcut one man show în prima repriză, blocând cel puțin 3 situații clare de a marca ale gazdelor, cu intervenții în fața lui Otele și Bîrligea, ultimul nimerind și transversala porții universitare.

Printre ocaziile ceferiștilor, șepcile roșii au trimis mingea în poartă în minutul 34, prin Ianis Stoica, dar după o poziție evidentă de offside.

În minutul 41, Bîrligea a reușit să marcheze la a treia sa ocazie, servit în fața porții de Avounou, stabilind scorul pauzei (2-0).

Universitatea a reușit să pună probleme în prima parte a reprizei secunde, cu Ianis Stoica în prim plan de două ori, plus cu o bară a lui Fossati, în minutul 62.

A urmat apoi o nouă perioadă cu Plamen Iliev principal protagonist, alte două intervenții de efect ale acestuia limitând proporțiile scorului, pe care Otele l-a dus la 4-0, cu două reușite pe final de meci. Una pe contraatac și o a doua cu un șut din careu, după un șir de erori în defensiva oaspeților.

Universitatea Cluj încheie cu două înfrângeri consecutive o a doua parte de campionat în care în ultimele 10 meciuri a câștigat de 5 ori și a remizat de 2 ori, intrând în pauza de iarnă cu 29 de puncte, pe un potențial loc 8, care depinde și de rezultatul celor de la Oțelul Galați, care joacă vineri pe teren propriu cu ultima clasată FC Botoșani.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: CFR Cluj u cluj