x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Compromis cu Naşu’?

Compromis cu Naşu’?

de Mihai Igirosanu    |    07 Mar 2012   •   21:00
Compromis cu Naşu’?

In ciuda impresiei pe care au dorit sa o lase, va­lul de proteste nu-i lasa indiferenti pe capii fotbalului romanesc, Mircea Sandu si Dumitru Dra­gomir. Daca ultimul pare sa ramana inca pe po­zitii, presedintele FRF a actionat deja, in­tal­nin­du-se ieri cu cativa reprezentanti ai gru­pa­ri­lor de fani. Liderul de la Casa Fotbalului a dez­valuit ieri, la Dolce Sport, ca a incercat sa le propuna suporterilor sa nu-l mai conteste in timpul meciurilor, ci doar prin proteste in afa­ra stadioanelor.

'Am avut o intrunire cu mai multi reprezentanti ai suporterilor. Sper sa-i conving ca echipa nationala are nevoie de suporteri care sa-i fie apropiati. Sper ca echipa nationala sa fie sustinuta asa cum trebuie la meciurile viitoare. Sper ca usor-usor, aceste contestari care sunt la adresa mea sau a lui Dra­gomir sa se intample in alte locuri decat in sta­dion. Sa vina in fata Federatiei, a Guvernului sau unde vor ei, sa protesteze. Nu-i opreste nimeni! Facem prea mult tam-tam dintr-un ban­ner absolut stupid. Legea spune foarte clar, bannerele cu continut xenofob, jignitor, politic nu pot fi acceptate. Ramane la latitudinea organizatorilor care sunt bannerele acceptabile', a declarat 'Nasu’'.

'Va spun eu ca peste cativa ani oamenii nu vor mai suporta si ii vor exclude ei pe acesti huligani din randul lor. In mod cert am facut si greseli, dar in nici un caz nu am pus jandarmii sa bata suporterii, nu am interzis eu bannerele pe stadion, nu e treaba mea. Dar am si eu un mic merit acolo pentru ca am reusit sa mai aduc copii si batrani la stadion'.

×
Subiecte în articol: fotbal intern