x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Conceicao: "Vreau să rămân la Braşov".

Conceicao: "Vreau să rămân la Braşov".

19 Mai 2011   •   11:07
Conceicao: "Vreau să rămân la Braşov".

Dorit de Steaua si Rapid, tehnicianul Antonio Conceicao a declarat azi ca isi doreste sa ramana la FC Brasov, dar sansele ca acest lucru sa se intample scad daca formatia nu va avea ca obiectiv participarea in cupele europene. Desi nu a decis daca va ramane la Brasov, Conceicao i-a recomandat totusi cativa jucatori presedintelui clubului, Iosif Kovacs.

"Inca nu m-am decis ce voi face pentru ca abia saptamana viitoare ma voi intalni cu patronul Ioan Neculaie. Cu toate acestea e de datoria mea sa ii dau recomandari realiste fata de un jucator sau altul, presedintelui acestui club. Este vorba de fotbalisti cu care noi am discutat si in iarna, dar si altii cu care se discuta abia acum. Vom vedea ce se intampla. Eu am spus de fiecare data ca vreau sa raman la FC Brasov insa daca aici nu va fi ca si obiectiv cupele europene, atunci sansele sa raman scad", a spus Conceicao.

Antrenorul portughez a mentionat ca are dificultati in a motiva jucatorii pentru ultimul meci al sezonului, cu Rapid. "Este ultimul joc din acest campionat, dar noi ne dorim foarte tare sa obtinem un rezultat bun in meciul cu Rapid. Printr-un joc al rezultatelor avem sansa de a urca in clasament. Cu toate acestea, este greu sa motivez echipa in aceste momente. Multi dintre jucatori se gandesc deja la viitorul lor, altii la vacanta, nu este deloc usor sa ii tii conectati, dar vom face tot posibilul sa scoatem un rezultat bun, muncim pentru acest lucru", a mai spus el.

In partida cu Rapid, de la FC Brasov vor lipsi Gaucho si Rusu, accidentati, in vreme ce Ilyes si Wiliams sunt incerti.

×