x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Craiova, din nou fără antrenor: Ţicleanu şi-a dat demisia!

Craiova, din nou fără antrenor: Ţicleanu şi-a dat demisia!

07 Mai 2011   •   16:40
Craiova, din nou fără antrenor: Ţicleanu şi-a dat demisia!
164280-151274-.jpgPreşedintele clubului Universitatea Craiova, Aurel Ţicleanu, a declarat sâmbătă că a pus capăt colaborării cu gruparea craioveană, precizând că a considerat că nu mai este nevoie de el şi că vrea o reziliere amiabilă.

"Nu are rost să-mi expun în presă motivele despărţirii de Universitatea. Sunt un om onest şi vreau din partea mea să fie un divorţ amiabil. Am considerat că nu mai este nevoie de mine la Universitatea şi chiar dacă am primit numeroase telelefoane să mă răzgândesc nu mai am de ce ", a spus Ţicleanu.

Patronul echipei, Adrian Mititelu, spune că în Craiova sunt persoane rău intenţionate, care au lansat zvonurile conform cărora "ruptura" s-a produs din cauza faptului că i-ar fi reproşat lui Ţicleanu că nu a putut să aranjeze un meci egal cu Oţelul.

"Ţicleanu nu a vrut să rămână pentru că s-a simţit foarte prost şi a clacat nervos. Dacă a plecat, ce să mai rămână preşedinte? Eu voiam să îl ţin pe termen lung, dar dacă a clacat nervos...efectiv a fost aşa din senin. Cuplul Silviu Lung - George Biţă va conduce echipa. Sunt convins că vom învinge Dinamo şi apoi ne vom gândi la meciul de la Bistriţa", a declarat Mititelu la Sport.ro.

Aurel Ţicleanu s-a aflat pe banca tehnică a Universităţii Craiova, joi, la meciul cu Oţelul, pierdut cu scorul de 1-2. În această partidă fraţii Costea au intrat în joc în repriza a doua. Ţicleanu a pregătit echipa olteană după ce antrenorul Laurenţiu Reghecampf a fost suspendat de Adrian Mititelu, la sfârşitul săptămânii trecute, din cauza unui conflict cu jucătorii Florin şi Mihai Costea.

×
Subiecte în articol: universitatea craiova fotbal intern