x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dan Alexa: "Am ales Rapidul pentru suporteri şi Răzvan Lucescu".

Dan Alexa: "Am ales Rapidul pentru suporteri şi Răzvan Lucescu".

15 Iun 2011   •   06:18
Dan Alexa: "Am ales Rapidul pentru suporteri şi Răzvan Lucescu".

Fostul capitan al Timisoarei, Dan Alexa, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca a ales sa se transfere la Rapid pentru suporterii acestei echipe si pentru faptul ca va fi antrenat de fostul selectioner Razvan Lucescu.

"Am ales Rapidul datorita atmosferei de acolo, a tot ceea ce se intampla acolo, datorita faptului ca antrenor va fi Razvan Lucescu, pentru ca imi doresc sa mai joc la un nivel inalt. Cred ca daca as fi ramas la Poli exista riscul sa ma plafonez. Sunt bucuros ca am ales Rapidul, e infratita cu Timisoara, si pentru suporteri e bine ca nu e alta echipa. Aveam nevoie de o schimbare si stiu ca voi mai juca cel putin doi ani ca jucator", a spus Alexa.

Internationalul roman a marturisit ca a semnat contractul cu noua sa echipa dupa meciul pe care Timisoara l-a disputat in ultima etapa a Ligii 1 cu Dinamo, scor 4-1. El spune ca gruparea banateana i-a facut o oferta importanta de a ramane, dar care viza mai mult viitorul lui de antrenor.

"Am semnat contractul dupa meciul cu Dinamo, practic devenisem liber de contract. Am avut o oferta de la domnul Iancu imediat dupa terminarea campionatului, o oferta care viza foarte mult viitorul meu, se punea foarte mult accent pentru a ma pregati pentru cariera de antrenor. Pentru mine aceasta oferta a fost ca o mare onoare pentru ca domnul Iancu (n.r. - presedintele FC Timisoara, Marian Iancu) se gandea la mine ca la un eventual antrenor, insa am ales Rapidul, care m-a dorit intr-adevar foarte mult", a declarat Dan Alexa.

Proaspatul rapidist a mai spus ca stia de problemele cu licenta ale violetilor si acestea au cantarit decisiv in decizia pe care a luat-o.

"Am vorbit cu domnul Iancu tot timpul, i-am spus intentiile mele, ma intelege, doresc foarte mult sa realizez la Rapid ce nu am realizat in cinci ani la Timisoara, sa castig trofee. Atunci cand am decis se stia deja ca sunt probleme cu licenta, iar cand ti se termina un contract te gandesti la viitor. Daca am fi castigat campionatul si am fi intrat in Champions League cu siguranta nu plecam, era o motivatie extraordinara. Am avut oferte si de afara, dar nu s-au concretizat", a marturisit mijlocasul.

Alexa s-a prezentat, marti, la reunirea lotului formatiei banatene, insa doar pentru a-si lua la revedere de la colegi si suporteri. "Regret tot, vestiarul, colegii, antrenorii, n-am cuvinte, de la portarii care deschid usa, la domnul Iancu, toti imi vor lipsi. Am pus foarte mult suflet la Timisoara. E greu, m-am implicat total, imi place sa cred ca am fost capitanul echipei in cea mai buna perioada", a mai spus Dan Alexa, care a discutat marti, la stadion, si cu suporterii echipei pe care a parasit-o.

×
Subiecte în articol: rapid fc timiŞoara liga 1 dan alexa