x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dezinteresaţi de amicalul cu Uruguay

Dezinteresaţi de amicalul cu Uruguay

23 Feb 2012   •   21:00
Dezinteresaţi de amicalul cu Uruguay

Desi reprezentativa 'celesta' vine la Bucuresti cu toate vedetele, microbistii romani nu se inghesuie deloc sa-si achizitioneze tichete pentru meciul din 29 februarie. Chiar daca sunt vecini cu Argentina, au si aceleasi culori, uruguayenii nu pot aduce entuziasmul de atunci al suporterilor pentru partida cu echipa lui Messi, care, din pacate, nu a mai avut loc. Atunci se vandusera toate tiche­tele, lumea voia sa-l vada pe Messi, sa vada Arena Nationala, era si cald, pentru ca era 10 august.

Acum, nume precum Diego Forlan, Edison Cavani sau Luis Suarez nu mai au cautare, pana ieri, suporterii achizitionand doar 500 de bilete online. De azi si pana in ziua meciului, doritorii isi pot achizitiona tichete direct de la casele Stadionului Arena Nationala, dar si din reteaua magazinelor de profil. Preturile biletelor sunt intre 10 si 40 de lei, iar FRF a decis ca veniturile realizate din ultimele 3.000 de bilete vandute sa fie donate Fundatiei Mihai Nesu.

In aceste conditii, daca vanzarile biletelor nu vor creste, Fe­deratia nu-si va indeplini promisiu­nea sau va trebui sa umble la contul per­sonal. FRF a platit 250.000 de euro pentru partida amicala cu Uruguay, cu obligatia ca sud-america­nii sa vina la Bucuresti cu toate vede­tele si cu mai putin de o saptamana inainte de joc abia sunt vandute ti­chete in valoare de 2.500 de euro. Fe­deralii spera insa ca, o data cu in­tro­ducerea biletelor la case, tichetele sa se vanda mult mai bine, si in tri­bu­ne sa fie aproximativ 25.000-30.000 de spectatori. Pensionarii, femeile si copii cu varsta pana in 14 ani au un tarif preferential, 5 lei un tichet.

×
Subiecte în articol: fotbal intern